![]() |
Re: Golf 2 VR6 turbo syncro
Quote:
|
Quote:
|
ca sa puna discurile alea cu jantele bbs cam ce ar trebui sa faca ? eu am intrebat proprietarul crezi ca stii tu ce are el de gand sa faca ?
|
insisti aiurea, ca si in paginile anterioare. ai intrebat de discuri, nu de jante, da-ti seama ce vrei sa afli, si intreaba concret.
pt un tip atat de secretos in ceea ce priveste masina lui, esti cam dornic de informatii de la altii. poate daca ai folosi alt ton de exprimare si mai putine aere de superioritate, ti s-ar raspunde. |
de fiecare data cand apare un topic cat de cat interesant se iveste cineva care sa-l strice ... fratilor de ce nu va contraziceti fata in fata ? sau la telefon ... sau pe messenger ... sau in orice alt mod ... chiar aveti impresia ca intereseaza pe cineva cu cate gauri la discuri va ramane acest golf ... ?? pur si simplu nu va puteti abtine de la comentariile astea inutile si fara de folos ? lasati topicurile de acest gen sa ramana curate si axate pe ceea ce este cu adevarat important ... nu tin parte nimanui dar cred ca nu sunt singurul SATUL de comentarii de acest gen .... as ruga tare mult un moderator sa atentioneze persoanele care pur si simplu STRICA ceva frumos care nu le apartine .... O zi buna tuturor !
|
hai sa lamuresc omu ...ca sa zic
1 - flansa adaptoare de la 5 la 4 gauri 2 - se poate schimba parte interiara de la fuzeta se pot astupa gaurile la discuri si face altele 3 - BBS fiind jante modulare se poate schimba doar miezul si este si varianta de 5x100 "deh de asta sunt si asa de scumpe" 4- se pot modifica jantele incarcate cu sudura gaurile originale si facute altele , nu este nici un risc am mai facut lucrul asta ecilibrate spe stand costuri destul de reduse si precis si modificarea pe care o voi face . deci variate si ideei sunt de asta momentan nu ducem lipsa . |
Quote:
|
4- se pot modifica jantele incarcate cu sudura gaurile originale si facute altele , nu este nici un risc am mai facut lucrul asta ecilibrate spe stand costuri destul de reduse si precis si modificarea pe care o voi face
cred ca punctul 4 a fost destul de clar... urmaresc de ceva timp topicul dar nu am indraznit sa scriu ceva avand in vedere cata vorbaraie fara rost s-a facut, speram sa se revina asupra subiectului si anume transformarea ce urmeaza dar din pacate inca se continua cu multe scrise pe langa subiect. ugod iti urez bafta in finalizarea proiectului si poate vei posta in continuare poze si sfaturi pentru cei ce vor avea initiativa proprie sa faca ceva asemanator. __________________ |
Deci totusi, cand vedem bijuteria asta pe strazile din Timisoara?....oricum, felicitari! esti de admirat!
|
Quote:
|
Ce fel de garnitura ai nevoie?
|
Quote:
|
Ai nevoie si de distantier pt decomprimare?
|
Quote:
dar garnitura nu o gasesc sau ce-l putin cei de la magazine cand le spun de asaceva se uita ciudat la mine |
Am inteles...si eu am trecut prin asta si pana la urma am adus-o de afara. Cate-ti trebuiesc, 1 sau 2?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:06. |
- Copyright 2026 4Tuning