![]() |
Re: OLD SCHOOL MELODY SUB 1995
N'am mai vrut sa fac un thread separat, am si eu o mare rugaminte la voi. Scrieti'mi si mie niste mel de genu : Gabriel Dorobantu - Hai Vino Iar In Gara Noastra, Dan Spataru_Drumurile Noastre. Altele nu prea imi vin in gand. Va multumesc
|
Catalin Crisan - Daca pleci,Catalin Crisan - Vorbeste marea, Dorobantu - Te Rog Zambeste Fata Frumoasa,Gabriel Dorobantu - Niciodata ,Gil Dobrica - Dragoste la prima vedere,OVIDIU KOMORNIC - Cat Te Iubesc,MIHAI MARGINEANU - Ma Iubeste Femeile,Ovidiu Komornic - Maria,Ovidiu Komornic - Te-am tradat
|
ia faceti si upload la alea mai vechi, gen '80. cu mirabela dauer, angela similea, mihalela runceanu... dan spataru, catalin crisan...hai ca sunt misto unele !
|
Quote:
|
mai puneti si voi ceva melodii vechi ..romanesti
|
4 Attachment(s)
sper sa nu mai fi fost part 1
|
7 Attachment(s)
part 2............
melodia aceea de la Eva Kiss - puterea dragostei e si varianta in engleza cantata de Jeniffer Rush - the power of love . :) |
1 Attachment(s)
O melodie frumoasa care nu ma satur de ea
|
4 Attachment(s)
inca ceva de la nenea asta si inca unele sper sa nu mai fie puse
si am un sfat pentru cei ce vor muzica veche intrati pe odc sau strong dc depinde ce aveti ca nu conteaza si scrieti acolo oldies sau vh1 greatest hits sau slagare dar dati sa va caute director si vezi avea muzica veche si sa selectati voi ce va place...... |
Quote:
revin si eu cu o lista de mel ;) |
1 Attachment(s)
Oameni buni, daca vreti muzica veche am eu :)..toata discografia de la Bad Boys Blue, Discografie Modern Talking, discografie Boney M, CC-Catch, Dire Straits, Depeche Mode, Santana, Madonna, Sade, Sandra, Enigma, Chris Rea, Chris Norman, UB40, Wham/G.Michael, Roxette si foarte multe altele :) (circa 7500)...are rost sa le incarc aici ?:-) ...Acum nu merge uploadul sa pun multe :sad: ..anyway:arrow:
|
nu toate:) cele mai mijto si cat mai variate ;)
|
2 Attachment(s)
:-):arrow:
|
4 Attachment(s)
o parte...nu merge uploadul bine:( ..imi apare "error" :cry:
|
10 Attachment(s)
cateva romanesti si dupa mine una dintre cele mai bune melodii ale tuturor timpurilor......KANSAS- DUST IN THE WIND
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning