![]() |
Re: Golf 3 - 1.9 TD
frumos golf.. mai rar asa ingrijit
:D |
1 Attachment(s)
Quote:
Update: "Taranul de Craiova", in parcarea unui centru comercial, i s-a lipit mana de priza mea de aer, si bineinteles nu putea sa plece cu o mana goala si a incercat sa ia si o jumatate de prelungire :( asta in interval de o ora! |
oameni de xxxx :rolleyes2!!! pacat, o sa caut site-ul unde am gasit guri dalea de aerisire daca vrei sa iti iei altele
|
salut.. stie cnva cum schimb si eu semeringurile de la planetare imi curge ulei pe langa planetara si cutie am inteles k e de la semeringuri de la planetare poate ma ajuta si pe mine cnva cu cateva informatii va rog cum fac sa schimb si eu semeringul
|
Quote:
|
ce oameni frate:x. am si eu un site cu ele dar sunt cam scumpicele
|
Quote:
|
uite aici http://lester.it/en/dettaglio.php?a=3057
Eu am comandat de la ei un eleron si sunt seriosi |
Quote:
Ms! |
3 Attachment(s)
Cateva poze de la o plimbare prin Vl
(scuze, este cam murdarica) |
ce urat ii sta fara alea din bara!!! pana gasesti sa completezi setul de ce nu ii pui unele normale? sunt vreo 20 de lei prin dezmembrari amandoua, le faci negre si te invat eu sa faci un antifurt :D
|
Quote:
|
Quote:
le: nu mai ai P.M pentru ca mi-am dat seama ca e greu de explicat :)) |
Quote:
|
Quote:
nu te mai bâlbâi Andrei :)) poti asigura ochii de pisica prin intermediul unor soricei din plastic, unul pe tija de langa semnalizare si unul pe clema dinspre numar, prin spatele spoilerului dar daca o sa ii dai jos vei avea si tu de munca. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:54. |
- Copyright 2026 4Tuning