![]() |
XtremeClubEmotion: Si noi nu avem ... si nicio data nu am avut. Dar uite ce se intimpla.
|
crede-ma ca nici insomnia n-a avut nimic cu nimeni si de obicei a fost un club impartial...dar uite ce s-a-ntamplat!
|
Re:
Quote:
PS: Nu sufar sa fiu \"citat\" de un No NAME!!!!!ce te crezi vre-o vedeta? |
Re:
Quote:
|
Re:
Ce ma suparat pe mine a fost faptul ca cineva din Insomnia pe care nu il cunosc trebuia sa vina sa se intalneasca cu mine. Eu sunt f bun prieten cu Alin (Audi TT) care e membru Insomnia iar el mi-a zis intr-o zi daca vreau sa ma intalnesc cu unul din cei doi care sunt fondatori ai clubului INSOMNIA.
M-am intalnit cu Alin si ne-am dus in parcare pe victoriei sa-l asteptam pe cel care trebuiea sa vina, am asteptat 30 min si nu a venit nimeni, nu vi se pare normal sa iau foc pe cel care nu a venit? Avand in vedere ca sunt cine sunt si ca am acceptat sa ma intalnesc cu .........si nu a venit sa discutam am luat foc, chiar daca conduceam o dacie din 1975 tot nu meritam teapa pe care am luato,nu? Nici macar nu ma hotarasem sa fac parte din vreun club la momentul respectiv iar dupa mai multe luni imi aud vorbe ca Insomnia m-a refuzat, am de ce sa ma supar? Baiatul cu Toyota portocalie mi se pare un nesuferit si si destul de arogant pt masina fara cojones pe care o detine, tin minte ca am vazut intr-o seara pt prima data masina lui si m-am oprit ca sa o studiez in detaliu pt ca e DEOSEBITA mie personal mi se pare una dintre ce-le mai frumoase masini din Romania, iam pus cateva intrebari, l-am felicitat iar el imi vorbea in sictir de parca eram vreun copil pe bicicleta. Nu e normal sa ma supar? Ar mai fi cativa baieti de la voi care sunt la fel de nesuferiti dar prefer sa nu le zic numele. Ca sa fie clar, nu am nimic cu nimeni si sper sa ne intalnim cu totii pe pista si sa ne respektam dar schimbati-va un pic din atitudinea aroganta pe care o aveti. Ca exemplu pe mine va rog sa ma credeti ca ma alearga lumea in oras pt ami fotografia masina, la semafor la fel, unde ma opresc mi se fac cateva poze, multa lume ma intreaba ce am sub capota sau cati bani am dat pe masina sau ce masina am, la toata lumea le raspund politicos si chiar ii fac sa se simta bagati in seama. Am un copil pe care l-am cunoscut pe 4tuning, intrebati-l pe el ce inseamna sa fi baiat politicos, l-am luat cu mine mai pe la toate evenimentele la care am participat si l-am facut sa se simta bine deoarece l-am plimbat cu masinuka mea. Nu v-am zis toate astea pt a ma lauda va rog sa ma credeti, am vrut sa scot in evidenta faptul ca daca detii o masina tare sau frumoasa trebuie sa le acorzi ceva atentie celor care isi casca gura cand te vad pe strada. Hai sa nu ne mai certam si sper ca de data asta am fost cat se poate de explicit. Cu respekt MR ONO. |
Re:
Ca exemplu pe mine va rog sa ma credeti ca ma alearga lumea in oras pt ami fotografia masina, la semafor la fel, unde ma opresc mi se fac cateva poze, multa lume ma intreaba ce am sub capota sau cati bani am dat pe masina sau ce masina am, la toata lumea le raspund politicos si chiar ii fac sa se simta bagati in seama.
Am un copil pe care l-am cunoscut pe 4tuning, intrebati-l pe el ce inseamna sa fi baiat politicos, l-am luat cu mine mai pe la toate evenimentele la care am participat si l-am facut sa se simta bine deoarece l-am plimbat cu masinuka mea. Nu v-am zis toate astea pt a ma lauda va rog sa ma credeti, am vrut sa scot in evidenta faptul ca daca detii o masina tare sau frumoasa trebuie sa le acorzi ceva atentie celor care isi casca gura cand te vad pe strada. Hai sa nu ne mai certam si sper ca de data asta am fost cat se poate de explicit. Cu respekt MR ONO.[/quote] ARE DREPATAE IN CEEA CE SPUNE AM VAZUT CU OCHII MEI .......LA INCEPUT SI EU AM FOST UN PIC SCEPTIC IN PRIVINTA LUI ONO PT CA NU IL CUNOSTEAM PERSONAL SI AM AUZISEM NUMA I VB EU IAM SPUS DE LA INCEPUT CA CARACTERUL OMULUI PRIMEAZA INAINTE DE TOATE SI ASA A FOST .......DECI NO COMENT!!! P.S. Imi pare rau ca sa facut inteles gresit postul lui ONO in ceea ce priveste INSOMNIA ..............ONO se referea la anumite persoane si cum din tantar se face armasar sa ajuns la..........MERCEDES SI ALTE MARCI ......DE C...T :lol: :lol: :lol: CU RESPEKT MIKUTZU!!! |
Re:
Quote:
Sincere felicitari pentru ce faci tu si pt felul tau de a fi. :wink: :wink: |
PT NSL_Florica
\"-Scuza-ma prietenw dar despre ce club vorbesti? Vad prima data asta aici......sau poate stau cam putin pe forum.....si mai vad 3 membrii tu si inca 2.........prietene suferiti de sefie rau.......sau ai vazut un model frumos de stiker si te-ai hoarat sa faci club in memoria modelului. Cat de important esti si trebuie sa comunice lumea cu tine fratee.....i-ti dai seama clubul tau.........offff de-ar durea prostia,,,,,,,,
PS: Nu sufar sa fiu \"citat\" de un No NAME!!!!!ce te crezi vre-o vedeta?\" :lol: :lol: :lol: In primul rand eu am creat sigla, in al doilea rand nimeni nu sufera de nimic la noi in club (nu ca altii....PS: Nu sufar sa fiu \"citat\" de un No NAME!!!!!ce te crezi vre-o vedeta?\"), cat despre prostie...nu cred ca ma cunosti deci nu ai de unde sa stii...apropo ..Te crezi vreo vedeta?... :lol: :lol: nu are nimeni voie sa-si spuna parerea ca sari tu la gat...nu am atacat pe nimeni am spus doar parerea mea...Nu te cunosc si daca ai ideile astea si \"vedetisme\"..nici nu vreau sa te cunosc...Imi pare rau ca vad ca fenomenul auto se pierde din cauza unor \"veterani\"...ce ai vrea sa nu mai zica nimeni nimic, sau ce spui tu este \"adevarul absolut\"...Poate totusi ne intalnim la un \"suc\" ca prieteni pasionati de acelasi lucru...;) |
Re: PT NSL_Florica
Quote:
Pai pt comunitatea asta Frorica este un fel de vedeta ... dar in ceea ce priveste vedetismul ma indoiesc ca sufera Florica de asa ceva. Se mai enerveaza omul cand cineva abereaza. |
Re: PT NSL_Florica
Quote:
No offense.... |
Nu fiti suparati...
Eu nu am nimic cu el ...de asta am si spus ca as vrea sa nu fie adevarat (ce imi lasa impresia) si sa bem un \"suc cand ne intalnim...;)...dar eu nu am jignit pe nimeni...si nici nu am spus de nimeni ca este NO NAME...in ce sens sunt asa...pt ca nu am castigat respect pe strada...:)...ma faci sa zambesc...Clubul pe care eu si Katalin incercam sa-l punem pe picioare se bazeaza in primul rand pe prietenie si apoi pe masini tunate..etc...si nici nu am spus ca noi suntem \"vedete\", ci doar ca avem nevoie de acest FORUM....atat...sper ca daca cineva a inteles altceva sa fie lamurit acum...;)....va salut...si sper sa ne intalnim si sa vb ca prieteni si pasionati de masini ...nu de \"respect pe strazi\"...;)...si apropo respectul il castigi prin caracter in primul rand si aici crede-ma ca stau bine...:))...Sper sa ne vedem si sa radem pe discutia asta...;)
|
Re: Nu fiti suparati...
Quote:
|
...;)
Sunt de acord cu tine...dar jignirile pe care mi le-a adresat nu au legatura cu mine sau cum...serios acum...e ultima data cand mai scriu...si descretiti-va fruntile fratilor...sa ne bucuram de fenomen nu sa ne jignim ca nu cred ca e unul mai destept ca altul.......sa fim uniti...prieteni...
|
Asa ar trebui sa fie, dar multe lucruri trebuie skimbate, nu? Oamenii suporta mai greu skimbarea....sunt niste pasi prin care trec...dar se pare ca ei nu trec de toti pasii ci s-au blocat la inceputul lor.
Da, XCE o sa ne vedem si-o sa vorbim. Cand ma vezi prin oras, nu ezita sa-mi dai un claxon, flash sau ceva. Sunt usor de recunoscut. ;) |
adica :hug: ? :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:01. |
- Copyright 2026 4Tuning