![]() |
Re: Dacia CT 04 X U B
focuseaza lumina ,nu o "imprasite" uniform pe drum, n-ai nevoie de 2 dungi de intensitate mare ....
farurile de golf sunt f bune..dar cred ca sunt mai mari in diametru ce cele de dacie...daca nu de e30 cu lupa, cum are ACVu';) |
acv`u are d 7... nu d e30 din cate stiu eu ...
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
nu pun lupe,doar daca gasesc faruri de bmw moca:)).niste poze din seara asta.am cautat ceva timp balta aia:))
|
deci xenon dar dak gasesti niste faruri bune si daca nu ma insel ar fi mai bunicele cele din plastic cum am eu. ;)
Folie pui cand mai da caldura. |
Quote:
da am gresit nu de e30 de e32 Quote:
|
hai cu xenonu lasa folia ca aia poate sa mai astepte.tare dacia asta
|
Quote:
Adevaru e ca mai merg reglate ale mele dar oricum sunt in limita bunului simt reglate acum,nu mi-am luat decat vreo 2-3 flashuri pana acum.Oricum cu sau fara lupe xenonu face diferenta Clar! |
2 Attachment(s)
niste probleme pe la cutie,acum s`au rezolvat.am curatat un pic cutia si am vopsit`o ca pe vremuri; bronz de aurolac:))
|
foarte ingrijita dacia ta...imi place foarte mult...cat te-a costat vopsitu'? poti sa imi raspunzi pe pm daca nu vrei pe forum bafta cu masina ;)
|
Bravo imi place cum lucrezi;)spor la treaba in continuare
|
shobo 2020 ai pm.multam pentru urari:P. MI`AM LUAT PRELATA:d:d. pentru ca iarna asta nu pot sa imi termin garajul:(,.
|
Quote:
|
ce sa ud ma?o carpa ordinara:)).
|
Nu e deaia de la "batrani" =)))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:05. |
- Copyright 2026 4Tuning