Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Noul Mercedes E Class - Primele fotografii oficiale (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/100560-noul-mercedes-class-primele-fotografii-oficiale.html)

ulyse 22-01-09 13:36

Re: Noul Mercedes E Class - Primele fotografii oficiale

Mercedes nu seamana cu nik e unic asta e ;multi nu inteleg

molady11 22-01-09 13:59

Naspa, nu seamana deloc a Mercedes, Bine ca s-a despartit de Chrysler macar nu o sa mai vad nimik american pe la ele. Exemplu E Classele acesta.

Quote:

Originally Posted by Marius_mym89 (Post 2001108)
doar niste covorase si niste inscriptii cu AMG ???:???: nimic schimbat sub capota ?? :sad:

La ce va tot mirati, ca doar sunt tot aceleasi motorizari ,aceleasi genti,body-kit ,doar puse pe alt model.

Bogdan_mb 22-01-09 14:03

Quote:

Originally Posted by Marius_mym89 (Post 2001108)
doar niste covorase si niste inscriptii cu AMG ???:???: nimic schimbat sub capota ?? :sad:

De cand prin pachetul sport (amg) s-a schimbat ceva sub capota la vreun model ?

NU ESTE VARIANTA 63 AMG , este doar pachetul sport ...

allexutzzu 22-01-09 14:09

in fatza e ok...dar la spate...nu stiu, sper ca doar pozele sunt de vina, probabil nu e prea fotogenic de iese asa urat... :lol: poate in realitate e mai frumos si el!

ADDOstreet_racer 22-01-09 15:05

Cel mai urat E-class produs vreodata ,,,,,pana in momentul de fata cel putin ...

Claw166 22-01-09 15:48

toti prietenii mei sunt nebuni dupa acest nou clasa E , dar mie mi se pare ca o da in chinezarie deja ... nu`mi place deloc ... as prefera mai degraba vechiul E , care arata cat de cat a Mercedes !

bogg 22-01-09 15:53

Nu-i deloc o masina urata dar sincer ma asteptam la un ,,clean look" gen CLS.
Imi plac foarte mult stopurile, parca un remake a celor de pe ,,cobra"(and don't give me some Lexus bullshit mumbo jumbo). Singurul lucru care ma deranjeaza sunt proiectoarele acelea LED, nu sunt genul care sa le conteste, la unele masinii chiar imi plac, dar pe un Mercedes parca nu se potrivesc. :)

canon 22-01-09 17:01

urat din multe puncte de vedere, nici nu se compara cu generatia precedenta

UNLORD 22-01-09 17:29

Sunt convins ca tehnic e peste concurenta directa. in plus are cel mai bun coeficient aerodinamic (0.25). Dar estetic nu impresioneaza. Exteriorul, cu precadere spatele, e lipsit de imaginatie. Forma stopurilor e de toata jena. Fata, sa zicem ca e acceptabila. Nici interiorul nu ma da pe spate, mai ales consola centrala care parca ar fi de Opel Astra. Nu inteleg de ce le ies asa fade. Mercedes de cativa ani pierde din ce in ce mai mult la imagine.

Toyota Supra TT 22-01-09 19:00

are un spate de masina japoneza nu imi place ....

Brynk 22-01-09 20:58

Magnific....este super frumos...la interior ruuuupe gura targului....
bv MB

blacksnake 22-01-09 21:29

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2000816)
nu vreau sa fiu gica contra...dar spatele te duce cu gandul la Sonata si fata seamana cu sor'sa...LEXUS

arata bine masina da cam ai dreptate...cel putin spatele bate tare a sonata

SERJAN 22-01-09 22:09

paraca ar fi facut de chinezi...mercedesul prin acest model parca isi pierde din autenticitate. dar indiferent de aspect o sa fie apreciat in primul rand pt ca are totusi o traditie acest e clase si desigur stema cu 3 "spite"

STRES 23-01-09 12:31

Cum li s-o parea unora ca e mai frumoasa vechea generatie decat asta, nu-mi pot da seama. E superba. Asta e, n-ai ce sa faci******

fulgerash 25-01-09 22:06

Are maneta la volan ca la trabant .:omfg::yikes:

All times are GMT +2. The time now is 12:54.

- Copyright 2026 4Tuning