![]() |
|
Re: Diverse discutii
cel mai bine e sa te uiti dup caru mare....indica spre breaza de buzau...;););)
|
deh bucurestean.astia cauta ciorogarla si cuca macaii pe harta ;)
|
Quote:
|
amintiri e putin spus...ciorogarla e gratarul cel mai reushit:)....fast and furious style:)...
|
app d gratar,cand facem si noi unul???dar d'ala in sange asa,si normal cu multe condimente!!:twisted:
|
Quote:
|
in ziua de Pasti ....ce ar fi sa mergem la gratar dupa amiaza!?!?!
|
pfff...eu cred k nimeni nu s-a prins ce am vrut sa zic eu :D
|
facem 2 tipuri de gratare............gratar cu carne si gratar cu cauciuc :)
|
nu .... dar ar fi bun si un gratar. un gratar cu mai multi din comunitate, pe undeva pe la iesirea din oras, sau nush ... ;)
asa ca idee |
Quote:
|
ehee erea sa nu mai ajung , dupa ce jegosi de la aeroport otopeni au blocat roata , oprisem la 4dey ce am facut mam apucat sa trag de fieratania aia, si am reusit dupa ce am ,mai desumflat roata. op apare niste , garcea .zi zice ce faci , amenda pt distrugere el , e masina ai zic el CI nam, tata conduce, mai ereau si alti care se certau cu ei antretimp ma vede ca am dat jos fieratania vine spre mine vruiam sa iau si podoaba, da am aruncato an sant
si ami zice ca vine amenda acas 1.5 sa vine fantomas o plateste ,ca si pe restu , merea cam tarseala sa plec cu cu masina ca mai ereau si dastea de la rutiera , da mam urcat an masina si taio .... spre voi :) |
bano
ce zici frate acolo ?!?!? :???: |
:-) Eu am renuntat dupa primele randuri
|
mi se invart ochii in cap cum se invarte limba la ceas...nu am inteles nik
|
bano....greu tata !!!
|
am inteles....a avut omu roata blocata pt ca a parcat unde nu tre ;)si a reusit sa dea jos blocantu dupa roata.... dupa ce a desumflat roata
e si el un pic nervos..iertati-l |
corect frate , si i-a dat si amenda 150 lei !...nasol
|
bine ca a scapat numai cu atat :!:
bano ai gasit breaza :?::?: |
:)))) :)))) :)))) Sigur a gasit`o :))
|
Quote:
|
de acord cu tine bobby chiar dak n`o sa vin:)...pastele in familie...grataru` ...avem la zile sa`l facem....noi sa fim sanatoshi si sa avem ce sa punem pe el...
|
Quote:
|
d unde sti???sau era unul kre si-a facut cont la caterink??:D
|
pt ca s-a aflat ;)
|
Mdea......chiar ma gandeam la un momentdat daca exista pe forumul asta Gabori "undercover". Oricum este destul de prost ala si nu a stiut cum sa formuleze niste intrebari ca sa prinda si el ceva. Tipic pentru tractoristii aia de la rutiera.
|
te rog frumos adriane nu jignii onorabilele Capete de Creta:D
|
Dar cu ce nick intrase gaboru pe forum.??
|
cu shantzu !
trebuie sa recunosc ca eu v-am dat in gat de fiecare data .... acum ca ati aflat sper sa ma mai primiti in comunitate :mrgreen: |
lasa k am vazut si eu sapt trecuta(mai exact vineri) un cretin d politist care a depasit pe pod la brazi,iar din fatza venea un tir,tipul cu tirul a trebuit sa incetineasca sa il lase pe dobitoc sa intre la loc pe banda k altfel il facea praf,si nu era nici in misiune k nu avea sirenele aprinse,plus k pe pod e linie contiuna (bn k oricum nu ai voise sa depasesti pe pod) k pt chiori,ink odata pt ei nu exista legi pt noi da :(
|
si-o fi dat intalnire cu maricica in camp si se grabea sa nu inghete saraca.
|
pai stai linistiti k isi asteapta si "femeile" sa le ia d la scoala,k am vazut cu ochii mei :D
|
am cam lipsit de pe forum. ce s-a mai intamplat? cate pagini ati scris...ceva interesant?
|
sincer nu prea.....nu te chinui sa te uiti in urma...:D
|
Quote:
kre mai shtii d`astea??...pe langa toti tzaranii kre erau pe langa mine la burn`event...kre le aratau ei lectii la cei din NSL,Anonymus si MR dak erau jos cu nush ce bmw`uri...de ziceau ei....lumea nu apreciaza ...deloc... |
Invidia e mare..., aia nu inteleg multi.
Cati nu si-ar dori sa fie cunoscuti ca HAI, TXA, AXE..., ma rog, lista e prea lunga. Vazandu-i cum se joaca cu masinile in parcare, multi au impresia ca nu trebuie decat sa apesi pedala de acceleratie si sa tii la maxim de volan. Ofticatzi fiind incep si scot vorbe aiurea, o carutza de proshti care habar n-au nici macar ca nu e nevoie de frana de mana la ursuletz decat ca sa asiguri masina. Daca ar durea prostia s-ar tzipa in Romania! - vorba cantecului... |
Mdeaa.....vorbelea astea sunt convins ca au fost scoase de un taran din ala care isi pune plasticul ala de la Kinder pe la antena de la radio si tot felul de lucruri de prost gust pentru a iesi in evidenta. Asta e o mare boala la romani...cand cineva ajunge la un anumit nivel ceilalti incearca sa-i strice reputatia in vreun fel dor pentru ca este mai bun decat ei!
|
a luat Dshockevo carnetu in sfarsit............:peace: un nou membru in familie Astra G:D
|
Felicitari dshockevo ;)
|
Bv dshock ;)
cred ca a venit timpul sa ma mai gandesc si eu la carnetul asta.... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning