![]() |
Re: Live for Speed
Quote:
|
Cu Tweak.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Saru'mana, "sa traeasca copiii tei".
Chiar cautam niste layouturi, ca nu am pe ce sa ma dau si nu prea ma pricep sa imi fac singur. Merci mult! |
1 Attachment(s)
UF1 Team ! (5559)
|
5 Attachment(s)
Mai multe poze
|
1 Attachment(s)
Campionat 100 Laps pe Oval
Antrenamentele incep la ora 20:00,iar concursul la ora 21:00(poate chiar cu mici intarzieri) Masinile acceptate sunt:XRR,FZR,FXR. Nu veti avea voie sa dati reset sau pit.reparati masina la standuri... In caz de crash va punteti repede pe spec nu incurcati lumea... In caz ca la primul start vor avea loc mai multe crashuri acesta se va mai repeta o data In caz de suspectare de hackuri,tweakuri se primeste ban instantaneu Serverul va va fi postat pe acest topic si cei care aveti id meu datimi un buzz.. Jucatori inscrisi:FÐ-Robicutz [JDM]-Anonim FÐ-Micutu Va asteptam. |
Aici puteti vedea toate inregistrarile de la cursa de 24 de ore (Masters of Endurance - MoE):
Partea 1 Partea 2 Partea 3 Partea 4 Partea 5 Partea 6 Partea 7 Partea 8 In Partea 8 la 1:54:08 se poate vedea cum dupa o cursa de 24 de ore, doua masini se lupta pentru pozitie. Foarte frumoasa lupta. __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ Quote:
Nu luati in nume de rau ce va zic eu acum, dar participand la campionate de curse pe S2, am vazut cum se organizeaza si ce regulamente au. Quote:
Quote:
Daca da...gandeste-te ca se poate intampla sa fie un accident in care sa fie implicati o mare parte din piloti si acestia vor fi eliminati si raman 2-3 piloti in cursa. Daca nu...cum o sa procedezi? Primeste o penalizare pilotul care da spec si poate continua cursa? Quote:
No comment. Ma bucur ca aveti initiativa, dar trebuie sa fiti mai organizati. Succes! Numai bine! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
PORT: 63392 |
Quote:
|
Quote:
[JDM]-Anonim FÐ-Micutu Marius_MILO |
[QUOTE=Ionita-Marius-Alexandru;4822820]FÐ-Robicutz
[JDM]-Anonim FÐ-Micutu Marius_MILOR RDT MHT/Edward |
Quote:
Nu a zis nimeni nimic de premii si nici de MoE. Nici nu are rost sa aduci MoE in discutie. Eu vorbeam despre reguli si organizare. Ce o sa faci cand apare o situatie care nu este "acoperita" de regulament? Numai bine! |
[QUOTE=Mht'u;4823016]
Quote:
|
Quote:
suntem vreo 8-9 nu trebe sa fim mai multi.. faza cu hacuri eu am sa ma uit pe replay la sfarsit daca suspectez si il descalific pe respectivul ..... Deja aseara am dat cam toti participanti vreo 40 ture probleme au fost doar la inceput... Masinile eu zic ca sunt ok...fiecare masina are un avantaj undeva daca vrei ti le pot enumera deci dupa parearea mea sunt cam egale U daniel orice zici la adresa mea stii ca nu ma supar iau totul in sfat si eu am zis sa o facem la alta ora si in alta zi..dar...stiu ce zici |
Sorry pt dublupost dar nu pot da edit
Eu nu mai particip ii las pe asa zisi ,,neinvinsi,,sa aiba loc pe pista sa incurce lumea ...ca doar sunt neinvinsi ce sa mai... |
FÐ-Robicutz
[JDM]-Anonim FÐ-Micutu Marius_MILOR RDT MHT/Edward SideSmokeJR''Radu |
Dam prafu' jos de pe volan ! :twisted:
FÐ-Robicutz [JDM]-Anonim FÐ-Micutu Marius_MILOR RDT MHT/Edward SideSmokeJR''Radu BoosTer |
FÐ-Robicutz
[JDM]-Anonim FÐ-Micutu Marius_MILOR RDT MHT/Edward SideSmokeJR''Radu BoosTer SideSmoke°DeNyS41 |
Quote:
__________________________________________________ Cum a fost la cursa? Cine a participat si care a fost rezultatul? |
Quote:
Azi a fost doar antrenament pentru cine a vrut de fun. 8) http://i41.tinypic.com/osfh9s.jpg |
Quote:
Cum a fost la antrenamente? Poate vin si eu azi sa vad cursa si daca am chef poate si particip, asta daca ma primiti desigur ;). Numai bine! |
Quote:
|
Quote:
https://img140.imageshack.us/img140/9296/gtsmoe01.jpg https://img191.imageshack.us/img191/4978/gtsmoe02.jpg |
FÐ-Robicutz
[JDM]-Anonim FÐ-Micutu Marius_MILOR RDT MHT/Edward SideSmokeJR''Radu BoosTer SideSmoke°DeNyS41 MEINOMAI allow car reset sa fie NO ! |
FÐ-Robicutz
[JDM]-Anonim Safety Car FÐ-Micutu Marius_MILOR RDT MHT/Edward SideSmokeJR''Radu BoosTer SideSmoke°DeNyS41 MEINOMAI Robert Se®aL Au rămas mai puțin de 3 ore până la începerea antrenamentului. :???: Atașez o poză cu Safety Car-ul de asta seară condus de mine. http://i40.tinypic.com/2m29752.jpg Vă urez scucces și cât mai puține accidente ! |
FÐ-Robicutz
[JDM]-Anonim Safety Car FÐ-Micutu Marius_MILOR RDT MHT/Edward SideSmokeJR''Radu BoosTer SideSmoke°DeNyS41 MEINOMAI Robert Se®aL BlackTiger |
FÐ-Robicutz
[JDM]-Anonim Safety Car FÐ-Micutu Marius_MILOR RDT MHT/Edward SideSmokeJR''Radu BoosTer SideSmoke°DeNyS41 MEINOMAI Robert Se®aL BlackTiger MasterBlack |
FÐ-Robicutz
[JDM]-Anonim Safety Car FÐ-Micutu Marius_MILOR RDT MHT/Edward SideSmokeJR''Radu BoosTer SideSmoke°DeNyS41 MEINOMAI Robert Se®aL BlackTiger MasterBlack[/QUOTE] SideSmoke/Dorifto |
FÐ-Robicutz
[JDM]-Anonim Safety Car FÐ-Micutu Marius_MILOR RDT MHT/Edward SideSmokeJR''Radu BoosTer SideSmoke°DeNyS41 MEINOMAI Robert Se®aL BlackTiger MasterBlack SideSmoke/Dorifto RDT Mike |
]FÐ-Robicutz[/LIST][JDM]-Anonim Safety Car
FÐ-Micutu Marius_MILOR RDT MHT/Edward SideSmokeJR''Radu BoosTer SideSmoke°DeNyS41 MEINOMAI Robert Se®aL BlackTiger MasterBlack SideSmoke/Dorifto RDT Mike xXx |
]FÐ-Robicutz[/LIST][JDM]-Anonim Safety Car
FÐ-Micutu Marius_MILOR RDT MHT/Edward SideSmokeJR''Radu BoosTer SideSmoke°DeNyS41 MEINOMAI Robert Se®aL BlackTiger MasterBlack SideSmoke/Dorifto RDT Mike xXx SidesmokeJRSorin |
Server Official :
IP: 188.26.31.251 PORT: 63392 PASS: gogosica |
|
Quote:
|
O sa fie o cursa interesanta...:lol:
Bafta tuturor!!!!! |
Da foarte ..da cand nu joci in ea =))
|
foarte frumos este sa dai flood , se vede caracterul de gibon
mersi idiotului din cauza caruia am pierdut cursa , se stie el ii doresc "succesuri" mari si lui in viitor |
| All times are GMT +2. The time now is 08:25. |
- Copyright 2026 4Tuning