![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
amenzile nu pot fi contestate?
|
1 Attachment(s)
Quote:
21 decembrie 2009, 07:45 am. BRRRRrrrrrrrrrr........ ce frig :shock: . Nu-mi lipseste acul kilometrajului, eram in mers si e ceva mai sus. :lol::lol::lol: Doar pt ca au mai fost persoane care mi-au confirmat aceiasi temperatura la masinile lor am fost convins ca nu a luat-o razna termometrul meu.:shock: Attachment 1234256 |
Quote:
|
Lancia este din nou pe strazi :X , cel mai frumos cadou de Craciun. sa vad acum daca tatal meu binevoieste sa mi-o mai imprumute si mie sa ma plimb :)).
|
Ceva imbunatatiri ?:D
|
Nu,acelasi tip de motor.:D
|
2 Attachment(s)
Craciun fericit tuturor....si ca sa fiu "la moda" :
|
La voi a venit Mos Craciun ? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
diverse :D vedeti voi la urmatoarea intalnire
|
e bine :D . o urmatoare intalnire cam pe cand se anunta ?
|
Foine trage ma integralle-ul ? mai bine ca celalalt ?
|
ma sa stii ca trage,nu prea am dat dupa ea calumea ca inca e in "rodaj"
|
Clubul ShaDowS Rm Valcea doreste sa transmita cu ocazia Sarbatorilor de Craciun ..un sincer si calduros La Multi Ani tuturor pasionatilor.Speram ca noul an sa fie incununat de succese si cupe...sa avetzi parte de asfalt uscat si aderentza maxima...sa fitzi feriti de defectiuni tehnice si deasemenea tuturor participantilor la evenimentele auto multa bafta.
La Multi Ani!!! ShaDowS Rm Valcea |
avem toti acces la tot forumul, nu trebuie sa scrii acelasi mesaj in fiecare topic.
sarbatori fericite toti! |
Craciun fericit tuturor !! Sa va aduca mosu` jante late si cromate !!!
|
Craciun fericit si alt an mai bun!
PS: Florynvl te-am vazut prin oras de doua ori in seara asta: o data nu mai stiu pe unde si inca odata prin centru(nu mai stii ce melodie aveai atunci cu basi? :)) |
si dupa el nu mai erau inca 2 masini un passat alb avant si un golf3 gri avant?:))el era...tu de ce nu ai venit la o samanta?
|
nu stiu ce melodie era :).iti pot imprumuta cd-ul daca vrei.
|
da, eram in trecere cu niste prieteni..si mie tarsala sa vin asa neinvitat :)
|
Cine ma poate ajuta si pe mine cu niste cd`uri...cu muzica rap...house..ceva frumos asa si cu ceva bas...le si platesc daca e nevoie...:D astept pm ceva !
sarbatori fericite in continuare !si un an nou fericit ! |
donn, te pot ajuta eu cu niste melodii pe messenger...
|
are careva idee cum e drumu pana la runcu ? daca mai e zapada? :)
|
nu mai e zapada, dar e ud pe jos.am fost eu asta seara.
|
deci daca ma duc maine seara nu am probleme sa ajung sus a ? :)
|
maine se anunta ploaie si ninsoare, cine stie cum o fi pana seara,dar nu ar trebui sa ai probleme.
|
bai e super tare forumul valcean...bafta in continuare...sunt numai masini tari in valcea noastra...bate multe alte orase...bafta voua
|
si totusi nu ma ajuta si pe mine nimeni cu un cd?
|
1 Attachment(s)
tocmai am aflat ca tata a fost mandrul posesor al unei Toyota Supra Sport din 80'-90' de 3000cc, tin minte masina dar eram mic si nici pana acum n'am avut habar ca am mers intr'o supra:lol:, oricum era foarte smechera masina la vremea ei. full electric, faruri rabatabile, pilot automat, piele, putere cat cuprinde etc. are tata o groaza de povesti interesante cu ea :D
nu este masina din poza, dar era asemanatoare |
Siii...ce sa intamplat cu masina ?:|
|
nu era masina de familie asa ca a dat'o la schimb pe doua dacii noi unui prieten. intr'un final motorul masinii a avut dauna totala datorita supraincalzirii :lol:
|
Pacat de supra....f pacat.
|
va recomand ultimul episod din Top Gear (s14e06) care este editie speciala de craciun ce include traversarea boliviei cu masini 4x4 sh. este cam la acelasi nivel cu cel filmat in romania :)
|
ai idee in ce zii si la ce ora e la TV?...eu am vazut acum 2 zile pe la ora 3 dimineata pe antena:D
|
Ia-l frate de pe filelist:P
|
ma refeream in ce zii si la ce ora se difuzeaza emisiunea...nu neaparat episodul ala...la ce a trebuit sa completezi inutil?:|
|
cei de la antena sunt in urma mult de tot. eu le iau mereu de pe torrente cum apar. in anglia sunt difuzate duminica seara , si apar pe trackere pe la 2
|
are vre'unu dintre voi lanturi de iarna si este dispus sa le imprumute cateva zile? :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:17. |
- Copyright 2026 4Tuning