Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

Psycho 20-04-09 01:05

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

Adevarat a inviat .. si aveti grija cu miala ;)

...

si aveti mare atentie de 1 - 2 - 3 mai .. ca va fii politie si vor fii de asemenea multe radare ..

Ps .. don`t drink and drive ... lasati-le acasa daca beti .. !!

Most_Wanted 20-04-09 01:52

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 2250961)
Adevarat a inviat .. si aveti grija cu miala ;)

...

si aveti mare atentie de 1 - 2 - 3 mai .. ca va fii politie si vor fii de asemenea multe radare ..

Ps .. don`t drink and drive ... lasati-le acasa daca beti .. !!

SMOKE AND FLY!!!

TFK 20-04-09 16:51

Hristos a înviat tuturor de pe secţiunea Constanţa!

ct11lyv 20-04-09 21:50

daca aveti dovezi sunt de acord cu voi..

CT-89-POT 20-04-09 22:29

Quote:

Originally Posted by ct11lyv (Post 2252577)
daca aveti dovezi sunt de acord cu voi..

pacatosule :)

Psycho 21-04-09 02:06

Adevarat A Inviat ;)

coseru_i 21-04-09 20:44

vazut astazi Maybach cu nr de CT . CT 11 nu stiu cat

bele 21-04-09 22:01

posibil ADA ? e a lu' Adamescu.. patronu de la rex.din ce stiam eu

CT-89-POT 21-04-09 22:55

ct 11 mch :D

Daniel_DRV 22-04-09 13:08

Pe 13-17 mai vizavi de Rex va fi autoshow.! mai multe detalii nu sunt date de organizatori.

Psycho 22-04-09 23:33

asta am scris si eu cu cateva posturi mai sus ;)

care mergeti la cursa ?!

spectator / participant !?

leonard 22-04-09 23:38

eu merg , spectator :)

zbuf 23-04-09 00:07

app de cursa de la rex
am inteles ca se poate inscrie oricine are tupeu sa se aseze la star cu D.Couldhard.eu m-as bag cu golanul sa fiu primul loganist ever care se fa cu o masina de F1.astept detalii pentru inscriere:D

Psycho 23-04-09 00:39

Cred ca ai fumat ceva inainte sa postezi :)

Orasele din Romania sunt invadate de "iarba legala"

http://194.88.148.41/?mmid=d68b523b05a02673c
Magazinele care vand substante psihotrope la limita legii s-au inmultit in ultima vreme, iar ca sa-i atraga pe clienti, comerciantii au scazut preturile.

In timp ce in Germania, Franta, Marea Britanie sau Polonia consumul ierburilor cu efect psihoactiv a fost declarat ilegal, in Romania comertul cu astfel de produse cunoaste o dezvoltare surprinzatoare, informeaza Adevarul.

In ultimul an, numai la Iasi s-au deschis 11 magazine care vand "iarba legala", cate unul in fiecare cartier al orasului.

In Bacau sunt sase astfel de magazine, in Botosani si Galati cate doua, iar in Suceava, Piatra Neamt, Vaslui, Ramnicu Valcea si Brasov exista cate un magazin care vinde astfel de produse.

Magazinele unde sunt vandute amestecurile, sunt marcate cu o frunza de canabis, iar pentru a face fata concurentei, comerciantii au facut reduceri.

Daca la inceputul anului pliculetele si pastilele de 0,5 grame din amestecuri de extracte din plante costau 40 de lei, acum acestea sunt 25 de lei, iar in unele locuri pretul a scazut pana la 15 lei.

"Am redus pretul din cauza concurentei. Intai pretul produselor a scazut la 30 de lei, iar apoi la 25 de lei", a explicat un vanzator.

Cei mai fideli clienti par a fi studentii, care consuma produsele euforice in special la petreceri sau la discoteca.

Insa, nu doar studentii sunt principalii clienti ai acestor magazine. Primaria a dat autorizatii de functionare unor weed-shopuri situate la mai putin de 100 de metri de trei licee.

Medicii spun ca, in ultima perioada, numarul tinerilor care au ajuns la spital intoxicati cu astfel de substante a crescut ingrijorator.

pana aici nimic illegal .. Legalize :D

astia nu stiu de ce sa se mai ia

sonykel 23-04-09 07:14

da frate pe mine ma sperie... sunt 2 pe ion ratiu , in noapte de inviere la 23:30 erau deschise si mai aveau si clienti :)) adica te duci la biserica iei lumina si dupaia iti iei un joint si-l aprinzi cu lumanarea... si devii spiritual de paranoic :))

ct11lyv 23-04-09 11:40

nu`s ce se zice..adica io nu am avut avut nimik..poate sa tragi vreo 2 3 singur..dar io cred ca e ceva la mijloc. daca erau pe bune nu eral la indemana oricui..

X-Ray-Eyes 23-04-09 11:48

Quote:

Originally Posted by zbuf (Post 2258789)
app de cursa de la rex
am inteles ca se poate inscrie oricine are tupeu sa se aseze la star cu D.Couldhard.eu m-as bag cu golanul sa fiu primul loganist ever care se fa cu o masina de F1.astept detalii pentru inscriere:D

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 2258855)
[B]Cred ca ai fumat ceva inainte sa postezi :)

+1 !
Si chiar daca ar fi asa sunt convins ca vor rade peste 22 milioane de romani de tine.
Ca sa nu mai zic ce " cuvinte de lauda " vor fi la gura "indienilor" de pe margine la adresa ta.

peter 23-04-09 12:01

Quote:

Originally Posted by ct11lyv (Post 2259669)
nu`s ce se zice..adica io nu am avut avut nimik..poate sa tragi vreo 2 3 singur..dar io cred ca e ceva la mijloc. daca erau pe bune nu eral la indemana oricui..

si eu am tras..nici pe dracu nu aveam :)) cred ca pun astia tutun normal in hartie ptr tigari si le vand la copii sa se laude si ei la scoala :))

zbuf 23-04-09 15:02

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 2259697)
+1 !
Si chiar daca ar fi asa sunt convins ca vor rade peste 22 milioane de romani de tine.
Ca sa nu mai zic ce " cuvinte de lauda " vor fi la gura "indienilor" de pe margine la adresa ta.

pana la urma caterinca este cea care conteaza nu....cineva imi spunea odata:nu conteaza cu cine te dai,atat timp cat iti face placere.poate astazi vei pierde dar cu siguranta maine vei castiga:D.iar in ceea ce priveste caterinca indienilor de pe margine y dont give a fuck.caterinca au facut si cand aveam acel mesaj scris pe spatele peugeot-ului,asa ca.....cainii latra javrele barfesc

L.O.R. 23-04-09 15:21

Quote:

Originally Posted by zbuf (Post 2260261)
pana la urma caterinca este cea care conteaza nu....cineva imi spunea odata:nu conteaza cu cine te dai,atat timp cat iti face placere.poate astazi vei pierde dar cu siguranta maine vei castiga:D.iar in ceea ce priveste caterinca indienilor de pe margine y dont give a fuck.caterinca au facut si cand aveam acel mesaj scris pe spatele peugeot-ului,asa ca.....cainii latra javrele barfesc

lasa ma zbuf nu`ti bate capu ...nu stii ca altceva nu s`a inventat in cta ....pana la urma faci ce vrei nu tre sa te intereseze de x sau de y ...o faci pt sufletu tau ...ce conteaza ce zic altii ?? nu ??

GRIGO 23-04-09 15:40

Quote:

Originally Posted by peter (Post 2259727)
si eu am tras..nici pe dracu nu aveam :))

pai pentru fetite au ceva mai slab :)))

X-Ray-Eyes 23-04-09 18:28

Quote:

Originally Posted by zbuf (Post 2260261)
pana la urma caterinca este cea care conteaza nu....cineva imi spunea odata:nu conteaza cu cine te dai,atat timp cat iti face placere.poate astazi vei pierde dar cu siguranta maine vei castiga:D.

Cu siguranta nici maine nici intr-o mie de ani nu vei castiga in fata lui Couldhard.
Deci caterinca va fi cea care conteaza in sensul negativ ... va fi aia care se va face de tine.
Dar astea sunt SF-uri deja ca nu o sa fie nici o cursa gen Couldhard vs X-Man. O sa se uite gloata la masina de F1 ca la OZN-uri si o sa dea in cel mai bun caz pilotul o tura de Mamaia ... si apoi incepe Telejurnalul si Actualitatile , b@sinile si somnul .

k4r4 23-04-09 18:35

asta o sa fie iar sezon electoral...nu zic, poate o sa fie frumos sa fuga o masinuta F1 prin mamaia. dar de legale ce se mai aude si cand or sa fie mai exact?

leonard 23-04-09 19:00

tase a anuntat ca pe 3 a ramas. urmareste pe topicul destinat cursei... ai mai multe detalii acolo;)

ct11lyv 23-04-09 19:00

Quote:

Originally Posted by GRIGO (Post 2260355)

ai incercat ?
k nu e mare diferenta ;)

Psycho 23-04-09 22:06

Quote:

Originally Posted by GRIGO (Post 2260355)

urt urat .. asta e de 10 puncte :))

Quote:

Originally Posted by ct11lyv (Post 2260906)
ai incercat ?
k nu e mare diferenta ;)

detaliile fac diferenta

@ X-Ray .. ia zile si la baieti problema ... poate ii gasesc rezolvarea :))

ct11lyv 23-04-09 22:08

io ma bag la 2 3 cirezi fe elefanti ROZZ daca se poate :D si la mangaiat de perdele..

X-Ray-Eyes 24-04-09 00:42

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 2261489)
urt urat .. asta e de 10 puncte :))

detaliile fac diferenta

@ X-Ray .. ia zile si la baieti problema ... poate ii gasesc rezolvarea :))

Problema de clasa a 8-a , Problema de geometrie in spatiu.:

Aflati volumul umbrei facute de Pamant in spatele lui fiind luminat de Soare in ziua solstitiului de vara stiind ca este mai mica decat volumul umbrei facute de Pamant in spatele lui fiind luminat de catre Soare in ziua solstitiului de iarna.

Puteti cauta distantele pe google.

Psycho 24-04-09 09:55

buna marfa ...

daca dau astia problema asta la bac .. jumatate .. da ce jumatate .. mai mult de jumatate pica :)) io habar n-am ... in afara de tabla inmultirii si adunare nu mai stiu nimic :)

DarkJEDI 24-04-09 11:14

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 2261946)
Problema de clasa a 8-a , Problema de geometrie in spatiu.:

Aflati volumul umbrei facute de Pamant in spatele lui fiind luminat de Soare in ziua solstitiului de vara stiind ca este mai mica decat volumul umbrei facute de Pamant in spatele lui fiind luminat de catre Soare in ziua solstitiului de iarna.

Puteti cauta distantele pe google.

deoarece in emisfera nordica solstitiu de vara e la aphelion, volumul e ceva gen 588995*10^10 km^3

ct11lyv 24-04-09 11:58

http://www.dob.ro/Video/dobTV/3874/S...olaaa-n-manaaa

cat de beat e omu..

zbuf 24-04-09 13:47

in timp ce navigam plictisit pe net am dat peste....acest anunt: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1240565966

street_racer 25-04-09 15:48

Quote:

Originally Posted by zbuf (Post 2262966)
in timp ce navigam plictisit pe net am dat peste....acest anunt: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1240565966

=)))))))))))))) ALCOOLIC DECLARAT !!! Numai el si hellman ce o sa mai vanda masini pe "sume" d-astea :P:)))

zbuf 25-04-09 15:57

alooooooooooooo.nepoate vezi ca ma superi si data viitoare cand te prind te imbat si iti fac poze:D

L.O.R. 25-04-09 16:11

tre sa o vedetzi p`asta =))) https://www.220.ro/eC0KyUUfX3/Cel-Mai...arbat-La-Volan

Hellman 25-04-09 18:11

Quote:

Originally Posted by street_racer (Post 2265741)
=)))))))))))))) ALCOOLIC DECLARAT !!! Numai el si hellman ce o sa mai vanda masini pe "sume" d-astea :P:)))

te rog frumos sa tii glumele astea pentru tine

Psycho 26-04-09 00:24

Astazi s-a tinut marsul motociclistilor , fara evenimente , doar niste nesimtiti care nu ne-au dat prioritate dar de ... chiar daca eram insotiti de politie s-au gasit sa ne taie fata si alte probleme

http://www.mircon.ro/0425201753AnalogTV4.avi

street_racer 26-04-09 02:43

make ce-ai mah ? deodata vad ca iti iei functzia prea in serios !!! sau nu mai dormi bine??? ... zi-mi , te rog , ca iti sugerez cateva idei cum ai putea sa iti rezolvi problemele !!!

YZF-PWR 26-04-09 18:37

Functia? ce functie? Ca eu parca stiam k baiatu cu subaru negru era pe Cta conducatoru filialei Fanatik ( presedinte sau cum vreti sa numiti ).

zbuf 26-04-09 18:42

am si eu o rugaminte....inchideti subiectul Fanatik ca nu este frumos sa discutam despre membrii unui club cand nu sunt de fata.problemele noastre s-au rezolvat pana acum in interiorul clubului si sper ca si de acum incolo sa fie la fel.
PS: zz nu te mai lua de helman te rog ca dupa aceea am sa imi aud vorbe ca barfesc lumea aiurea prin orash.pup yuuuuuuuuuu all

All times are GMT +2. The time now is 07:46.

- Copyright 2026 4Tuning