![]() |
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
off si de la o singura intrebare ati ajuns sa va certati ;-)
oricum aia de la rotanel sunt cam pe dinafara ...comform masuratorilor a rezultat ca am biela si cap directie indoiat ??(pe dracu e dreapta ca p..a am pus o simpla linie si cadea bine)...dar nu au observat ca bratul pe care l-am schimbat e putin mai lung cu 6-7 mm fata de cel din stanga (i l-am dat de cap vanzatorului )...a trebuit sa stau eu sa masor toata ziua .. |
Quote:
|
pai poate vreo data...vin si eu in bacau....imi iau bicicleta dupa mine si facem o plimbare de la magura pana in bacau...ce zici?:D
|
Quote:
|
fram, inceteaza te rog cu atacurile la adresa userilor, provoci scandaluri inutil.
|
lasa l sa vada ca m am saturat de interventiile lui, si e doar un singur usersi se stie si care.
|
rezolvati-va problemele prim mesaj privat, pe mess, pe telefon, sau live, e duminica azi, din orice parte a orasului nu faceti cu masina mai mult de 10 minute.
e valabil pentru toata lumea, m-am saturat de balciul pe care il suportam cu totii zilnic, pe forum si in afara lui. |
daca faceti plimbarile la magura alea vorbiti cu Cristy ca va gazduieste el...
ps. tocmai de acolo vin...(de la magura...nu de la Cristy:???:) |
Quote:
|
Quote:
|
se pare ca unii nu-si dau seama ca se face si ''shto'' pe cafenea, eu daca zic ceva la misto, voi gata...ca ma iau de nush care, ca, caut motiv de cearta, ca dau motive de cearta, trezirea fratilor, si nu trebuia sa stergi aleks posturile lui fram, stiu de gluma si nu incep cu amenintari, cand e vb de gluma sunt primul...gata nu mai zic nimica, nu mai dau motive de cearta daca unii nu stiu de gluma:rolleyes2:rolleyes2nu am nici un fel de problema cu nimeni!!
PS the faster man, am avut frate bicicleta, am si acuma si merg cu ea....care e problema??nu stii de gluma, vezi ce zice dexu':rolleyes2ce zic eu si ce intelegi tu |
si cand te gandesti ca toate posturile au plecat de la o amarata de geometrie :-)
|
Are cineva o furca mai buna? Am indoit-o cand am facut un drift in noroi...
|
daca imi dai o serie de sasiu si modelul exact poate te ajutam:lol:
|
|
salutare
acum ca tot m-am apucat de masina spunetimi si mie unde pot sa sudez niste tobe ..... |
Quote:
|
unde in izvoare ca e mare strada ...???
ps. iti multumesc ca ai posta asa rapid |
Quote:
|
Vineri 29.08.2007 intalnirea saptamanala 4Tuning va avea loc incepand cu ora 19:00 dupa cum ne-am obisnuit in ultima vreme, in parcarea Stadionului Municipal din Piatra Neamt!!! Invitam si pe cei din orasele apropiate sa ne faca o vizita
|
Duminica dim la ora 4:30 mashina aia smechera de politzie camuflata in mashina tuning la prins pe un amic de al meu, eu afladu-ma pe scaunul din dreapta, in municipiul Piatra-Neamt ca a depasit pe linie continua. Depasirea a fost efectuata dupa o asigurare temeinica ca nu se afla nici un sticlet pe strada da ce sa vezi mashina care venea din sens opus cu leduri in bara si etc sa dovedit a fii celebra mashina de de politzie tuning.
Urmarile nu mai conteaza cert este faptul ca noaptea te induce rau in eroare. |
ajule cum asa ?.... nu l-ati infulecat ?
|
Astept pe cineva de l BC in seara asta pe al Piatra? Ca sa stiu:)
|
3 Attachment(s)
parca pozele astea nu au fost postate pe aici...cred ca ar fi bine sa le vada lumea...:D
avem un utilizator pe forum din bacau care e foarte modest din cate se pare si nu cred ca urmareste "certurile" de pe cafenea... e vorba despre ArcTicf0cs...editeaza fotografii in genul EvL*Skillz si se apropie din ce in ce mai mult de ei...:-) |
Ca tot vine sezonul rece
https://www.220.ro/Saritura_la_copca-105372.html |
cum dau si eu de ArticFocs ... sa imi fac niste poze pentru bertone.
|
te referi la fox ala cu parul lung care umbla in patru labe si pozeaza gandaci ?
|
nu cred, ala e omul cu rolele si ghiozdan in spate, e inconfundabil :lol:
|
Quote:
daca vrei sedinta foto adevarata vorbeste cu golfuletz...e din bucuresti... http://golfuletzstudio.blogspot.com/ |
Quote:
|
merci baieti
|
Sunt placut surprins de ceea ce vad...multumesc doryn de reclama gratis...insa ai exagerat putin...mai am de lucru sa ajung la nivelul EvL*Skillz..usor usor avansam...in rest ce pot sa zic...thx de pareri :)
P.S : nu`s fox cu ghiozdanul si cu rolele :))... L.E : primele 2 poze puse de dorin sunt facute de E*s...de cei mari...ultima este a mea...asta ca sa nu existe confuzii |
a vazut cineva toyota supra aia gri prin oras...?:rolleyes2
|
Sunteti invitati in numar cat mai mare la Piatra Neamt Vineri 05.09.2008 la intalnirea saptamanala . O ultima intalnire mai marisoara inainte de inceperea scolilor si facultatilor! Invitati din mai multe orase apropiate;)!
|
pe la ce ora sa fim la piatra
daca e sa mearga cineva din bacau va rog sunati-ma vineri dupa cinci ca eu oricum uit pana atunci merci anticipat |
In jur de ora 19:00 noi ne intalnim la Stadionul Municipal!
|
LA MULTI ANI !!! DOMNU SAGEATA !!! SA NE TRAIESTI !!! :)
|
LA MULTI bANI !!! si din partea mea pentru domnu' Sageata...:flower::drunk:
|
la multi ani si din partea mea
|
Sa ne traiesti Sageata , te mai asteptam in vizita!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning