![]() |
|
Re: Club ESPERO
Tu nu esti in stare sa tii motorul asta in stare buna... dar un 2,0 sfi... si turbo! :)))) oricum stiu ca era doar o gluma!
|
trebuie schimbata chiulosa.....sau refacut filetul...acest lucru nu stiu daca e posibil sau exista meserias care sa il faca.
|
rogbrici@:nu o mai lasa pe mana la toti mai ales cand e vorba de astea grave in spatele blocului schimbi o placuta un pivot dar astea mai complexe...nu prea merg...dupa cum spui tu acolo e axul cu came 99%de vina...asa a patit un prieten la un opel si a fost axul cu came...
care ati mai fost recent prin service uri daewoo?care mai sunt preturile ca trebuie sa ajung si eu la ei ca nu prea merge rotund la cald de cateva sapt.am zis ca e din benzina dar:shock:am schimbat o si degeaba! |
filtrul l-ai schimbat....cel de benzina bineinteles...ca poate e si asta o problema sau din bujii,fise...poate s-a apucat vreo fisa de fura curent:))
|
Quote:
Te poti duce in orice service, nu unu neaparat Daewoo, daca tii neaparat iti recomand pe unii din Militari pe valea Cascadelor. Pai cum se manifesta acest mers "oval" ? |
ziceti-mi si mie pretu ( manopera ) la o segmentare asa aproximativ .
|
Daca ma intrebai pe mine habar nu am...
Grand Garage se numeste service-ul si fac Daewoo la greu, sunt foarte buni. |
Quote:
@ ALEX: se rezolva foarte usor si bujia, pe loc! se foloseste o reductie si nu costa mai mult de 15 lei (aici la noi) |
1 Attachment(s)
Or sta bine astea pe Espero ?
|
spune-le baietilor sa iti faca un vt sa vezi cum o da..pe pva o da bine...
|
Stau pe ganduri daca sa le iau sau nu pana maine !
Cui sa ma adresez mai exact ? |
https://forum.4tuning.ro/548-virtual-...ml#post2990728
aici pui poze cu masina si jantele si spui ce vrei ;) |
Merci de ajutor, nu stiam....
|
cu placere ;)
|
Eu zic ca dau bine, mai ales daca ai avea si capacele la ele. Zi-ne si nou un pret ceva, dimensiuni, etc...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning