![]() |
|
Re: Diverse (topic de offtopic)
sa o stapanesti sanatos domnu'! zi-ne si noua cate ceva despre ea! ce mancare prefera, ce zodie e, cand e nascuta, daca a suferit operatii "estetice", etc...:lol:;):twisted:
p.s.: exteriorul e super!:twisted: |
Pai cam ce-ar fi de spus...
In primul rand multumesc frumos Cristi. Fabricatie 11.07.1990, e un 2000(in mintile lui), 200.100 km (2200km facuti de mine din germania-romania fara pic de probleme) jante azev 16inch, pilot automat, aer conditionat, servo directie, geamuri electrice, trapa, la suspensii nu sunt stock, nu va pot da detalii pentru ca inca nu am apucat sa vad ce si cum... muzica de fabrica :), interior stock dar impecabil, nu are pic de rugina sau alte bube... in mare parte cam astea ar fii... decat parbrizul putin crapat intr-un colt... legat de operatii estetice, inca nu stiu ce se va petrece sau ce voi face.. inca ma gandesc... :) pentru ca un lucru e clar gxz nu se va vinde... |
arata bine asa in poze.
sa l folosesti cu placere. |
Să îl stăpâneşti sănătos Lucian ,îmi place cum este vopsit dar dungile acelea parcă o cam strică ,părerea mea:cry: oricum baftă cu ea şi fără incidente ! |
Multuesc frumos baietzi... initial nici mie nu mi-au placut dungile, dar live se vad mult mai bine.. si chiar daca ar fi... nu pot fi date jos intrucat sunt vopsite...
|
Quote:
|
Inca nu sunt hotarat in ceea ce voi face... 3 luni de zile ma mai pot gandii... ori mai gasesc o caroserie inmatriculata in ro si fac recarosare.. ori recarosez pe gxz.. nu stiu.. ori mai iau inca o caroserie sa le recarosez pe-amandoua, sau o recarosare si o inmatriculare.... sunt multe variante.. si deocamdata astept sa vad ce si cum... sau fac din 2 una forta.. nu stiu.. :) e grele.. dar sper sa iasa bine pana la urma...
|
Mai bine prefer să faci din 2 una deoarece o să prinzi drag de una din ele mai mult şi de cealaltă ţi se va lua îţi spun eu :D,aşa că fă acolo din2 una şi bam :D :D
|
1 Attachment(s)
Am urcat si harta cu km facuti in aceasta saptamana cat am lipsit, tin sa precizez ca doar primul drum de la bucuresti la dortmund a fost facut cu avionul, si de la dortmund pana langa leipzig de unde am luat masina au fost facuti cu trenul si de-acolo spre bucuresti cu masina via berlin de unde a mai fost cumparata o masina :) dar nu voi spune despre ce este vorba :)
|
Quote:
|
1. sa il stapanesti sanatos
2. diseara vrem sa il vedem si noi 3. avem de discutat despre ce s-a intamplat pe-aici in lipsa ta cat ai fost plecatdin tara ( nu e bai k ai fost plecat, e vb de altceva) 4 daca ai timp ma gasesti pe cosmote, eu sunt la pitesti inca si mai pe seara o sa ajung in capitala bafta |
Frumos urs luciane :). Sa-l stapanesti sanatos ..:).
|
descrierea suna bine, Luciane!
imi exprim si eu punctul de vedere cu referire la cei 2 ursi ai tai, fara a incerca sa supar pe nimeni insa: GXZ-u' trebuie sa ramana GXZ, iar, asta "mic" trebuie sa prinda contur si personalitate proprie!:twisted: p.s.: sunt convins ca o sa fi "o mama iubitoare"!;):D |
6 Attachment(s)
de ieri a inceput si la mine balamucu:lol::twisted::evil: sa speram ca in 2 saptamani este gata
PS: sa o stapanesti sanatos luciane este frumoasa foc:-P |
iiiii ma la ea ma.....e jeep :lol::lol::lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:01. |
|
- Copyright 2026 4Tuning