![]() |
|
Re: My KYS !!
Dacă aş fi īn locul tău, jokere, aş ţine maşina ascunsă pānă la 4tuning days, să fie o surprinză pemtru toată lumea !
|
Sper sa nu am nevoie sa fiu tractat, bara shaved e pentru ca e stilul pe care l-am adoptat de mult , mi-a plaut f mult bara lu micutu , iar catifeaua mi-a fost adusa de cineva. In mod sigur se gaseste la orice magazin de materiale..stofe..etc!
@gab - posibil ca la 4tuning days sa nu particip... |
Respectele mele KYS pentru masina.Asteptam sa o vedem gata:D
|
Felicitari !!!!!!!
a iesit super tare.... succes in continoare cu tot ce ti-ai propus....i respect!!! |
Quote:
|
Deabia astept sa o vad gata:)
Felicitari8) |
Quote:
|
Credeam ca sunt singurul nebun care ar vrea sa vada o masina cu cat mai putine dungi, linii si nebunii, totu astupat, drept si cat mai simplu. Se pare ca nu. Felicitari. Vopsita si cu jantele o sa arate intr-un mare fel. Spor in continuare :P
|
1 Attachment(s)
a iesit f bine masina.ar merge sa ii faci la portbagaj o buza cum are vw asta( ce e incercuit cu rosu) ar fi ceva mai unic pe logan,zi eu ;)
|
Quote:
http://ghettotuning.ro/?attachment_id=1229 |
Felicitari ! A iesit foarte bine :shock:
|
Quote:
|
Acum ce culoare il mai vopsesti? Sau ce nuanta...?
|
Acea "limba" la portbagaj nu-mi place absolut deloc. Recunosc faptul ca vine foarte bine pe masini hatchback insa pe berline cam lasa de dorit ( sau cel putin la Logan) .
Eu am increderea ca vopsitorul isi va face treaba :) Il voi urmari din umbra :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:10. |
|
- Copyright 2026 4Tuning