![]() |
Re: B 28 N U T
ms de sfat...
|
Cu oglinzile alea..? nu zici nimic ?
|
Quote:
si se pare ca tot cu gandul la bmw este! |
daca le vinde. le vreau eu
|
Quote:
|
stefiPJJ mai bine lai suna sa vezi ce zice....ca aici nu te baga-n seama ,suna omu si fai o intrebare...poate poate
|
Am vorbit. nu le da
|
Chiar numai sa va bagati in seama intrati pe topicul omului? "Data anuntului 24/10/2012". De cand stiu eu masina tot in stadiul asta e, adica nevopsita si neterminata. La vechiul proprietar nu-i ziceati nimic, acu la noul proprietar toata ziua ii sariti in cap...fenomenali.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
dar vad ca sariti asa de c^r in sus de parca voi a`ti cumparat masina si i`ati dat`o lui cadou ... cumparati`o ma voi daca si vopsiti`o si etc daca vreti sa arate bine...
|
Quote:
|
Salutare tuturor, no sa mai postez nimic despre masina pentru ca sunt luat la misto .... Toata lumea ami sare in cap nu o mai vopsestiii .... masina se dezmembreaza etc....... Tin sa va informez masina nu se va dezmembra da si am puso de vanzare dar daca nu se vinde am sa o vopsesc , totul depinde de bani ,,si sincer cum sunt io nu lucrez e cam greuu... totul se va face dar cu rabdare ... Astazi iam facut ITP si acolo am aruncat cu banuti .... O seara placuta tuturor
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning