Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/6619-discutii-membrii-crazy-drivers-bucuresti.html)

robertzelr 15-06-07 14:22

Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti

de astazi imi anunt si eu oficial prezenta in bucureshti.........

aDytZa_1989 15-06-07 14:32

bine ai venit :D in Bucuresti. Numai Bine :D

Low_Ridah 15-06-07 15:15

Robotzel mama ...neai parasit ...neai lasat aici cu gura in soare ...o sa ne fie dor de tine ....ai grija dreaqulu ce faci prin buc k te ia naiba ...poate nu meri pe la intalniri ...inteles ..:D....

aDytZa_1989 15-06-07 15:25

Low nu imi speria oamenii clar :wink: acm robertzel e sub protectia mea :lol: :D filiala Bucuresti va avea grija de el :D :lol:

mirciu 15-06-07 18:07

Quote:

Originally Posted by Low_Ridah (Post 949909)
Robotzel mama ...neai parasit ...neai lasat aici cu gura in soare ...o sa ne fie dor de tine ....ai grija dreaqulu ce faci prin buc k te ia naiba ...poate nu meri pe la intalniri ...inteles ..:D....

=))) care intalniri :)))) ops ce rau sunt :P :)))) momentan sunt intalniri cybernetice :P

cat despre femei la volan.....sunt si cateva exceptii care n pun in popou

59AFA 15-06-07 18:40

Quote:

Originally Posted by mirciu (Post 950069)
=))) care intalniri :)))) ops ce rau sunt :P :)))) momentan sunt intalniri cybernetice :P

cat despre femei la volan.....sunt si cateva exceptii care n pun in popou

pai domnu' presedinte , pune'ti mana si organizati intalniri , nu mai stati de pomana pe banii statului ...k va dau la otv :lol:

Low_Ridah 15-06-07 18:52

Ia uite ...a ajuns si NSL- u sa ne impinga de la spate :oops: ...deci ...stiti ce avetzi de facut ..la intalniri cu voi :evil: :chainsaw: ...stati toata ziua cu obiectu'n bratze si admiratzi peretzii :lalala: ......moama da ce rau am devenit de o bucata de timp :shakefist :weee: :boxing: ...cred k e de la caldura :oops: :flamed:

59AFA 15-06-07 19:00

Quote:

Originally Posted by Low_Ridah (Post 950106)
Ia uite ...a ajuns si NSL- u sa ne impinga de la spate :oops: ...deci ...stiti ce avetzi de facut ..la intalniri cu voi :evil: :chainsaw: ...stati toata ziua cu obiectu'n bratze si admiratzi peretzii :lalala: ......moama da ce rau am devenit de o bucata de timp :shakefist :weee: :boxing: ...cred k e de la caldura :oops: :flamed:

cred k e de la bac :lol:

KAmikazee2005 15-06-07 21:18

AFA... low a dat anu trecut bacu... ;)) deci sigur e de la caldura.. ;))

aDytZa_1989 15-06-07 21:41

doamne da ce agitatie :lol: :lol: ce face caldura din oameni :lol: :lol:

robertzelr 16-06-07 11:15

o sa am grija low......cat despre intalniri o sa avem grija sa ne organizam pe aici oleak....acu nah....ajtept si yo sa mai cunosc lumea....bafta pe acolo pe la iashi...

Low_Ridah 16-06-07 15:30

Mda ...uite ce se intampla dak vb frumos cu lumea ..te ia peste picior si se uita in jos la tine k si cum ai fi un nimic ......

Da baietzii mei ..avetzi grija sa va organizatzi cum trebuie ...prietenia e cel mai imp lucru unitate ...

Mult Respect ...

mirciu 16-06-07 18:35

bay astia din bucuresti.....va vorbeste superioru vostru , comandantu vostru , sefu vostru.......si nu ini ultimu rand tatal vostru :d sunteti de acord sa iesim luni seara sau marti seara la un tek ?

aDytZa_1989 16-06-07 18:55

tatal nostru care esti in ceruri, sfinteascase numele tau, fie imparatia ta, faca sevoia ta :lol: :lol: ce tek ma, ia si tu o cola , fanta ceva nu tek :lol: daca nu ai bani sa dai pe o cola intr-o terasa mergem la Unirii la metrou si luam de la aparatele alea ca o cola la 0,5 e 2 lei :lol: hai te pupa al mai Mic

59AFA 16-06-07 19:54

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 950322)
AFA... low a dat anu trecut bacu... ;)) deci sigur e de la caldura.. ;))

ma refeream la ma membrii CD Bucuresti....ei sustin bacul :lol: nu la low :lol:

All times are GMT +2. The time now is 13:25.

- Copyright 2026 4Tuning