![]() |
Re: VW Vento - Proprietari
am sunat la o gramada de parcuri si persoana care dezmembreaza vento si golf 3 dar nimeni nu are ce imi trebuie si ma gandeam ca poate are cineva.ms frumos
|
ce anume te intereseaza ?
|
dac ne zici si ceti trebuie ...poate te poate ajuta careva de pe aici:D:idea:
|
scrie cu o pagina in urma sunt si poze :D
|
sau daca poate cineva sa imi zica seria de la masina lui sa pot sa comand de la magazin dar sa fie asa cum imi terbuie mie.am postat pe o pagina anterioara ce imi trebuie.multumesc frumos
|
mali84 vezi ca problema prietenului tau poate fi din clapeta de acceleratie (data jos si curatata) sau senzorul de pe clapeta , dar depinde de ce motor are
|
un centru de dezmebrari in bucuresti unde gasesc vento i-mi poate spune si mie cineva ?
|
Nu este in Bucuresti, stiu eu unul de Anglia, depinde de ce piese ai nevoie
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
"Daca e monopunct ar trebuii sa aibe si injectoare...E o singura rampa cu 4 injectoare, ca si a mea...Verificatile si pe alea, poate nu deschid bine la relantiu.. Eu pe ale mele le-am schimbat, dar mie incepuse sa imi mearga in 3. De schimbat e cam scumpa si rampa aia, dar eu zic sa o verificati. Verifica ce am zis eu pana acum, ca nu trebuie sa bagi nici un ban. Vezi dupa aia. Bafta.. si spor la treaba."......... Mai CLAUS_TAZZ....Da-o incolo de treaba. Decand ai inceput sa postezi pe topicul asta, scrii numai in 2 peri. Ma dor ochiii de la "vocabularul" tau. Chiar e asa greu sa scrii cum trebuie???? Monopunct (unu) Multipunct (mai multe) ;) |
Quote:
|
da imi cer skuze kr enu a inteles ce am skris eu pe akolo dar eu mai am si neste probleme ku tastatura si o mai ia rasna si scrie aiurea iar ku kestia ku monopunct..stiu si eu kre e diferenta credema k am fost si eu skoala auto si am practikat si meseria de ajutor de mekanik vreo 3 ani..si ma pricep ...da am citit monopunct da mam dus ku gandu la a mea...si de ai aam luato si ii explikam da mam inkurkat pe akolo...o sa incerc s afiu mai atent ce skriu pe akolo:))):twisted:skuze dak vam bagat in ceata si nati inteles nik:))))
|
Hahahaha! Nu ai inteles nimic!
|
si nimeni nu poate sa ma ajute si pe mine cu plasticele alea pt panou sau sa imi dea o idee?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:15. |
- Copyright 2026 4Tuning