![]() |
Re: Cafeneaua onestenilor
Cam multe accidente in ultima vreme...
|
politaiu' cu passatu era beat muci, si statea sa dea proiritate...vroia sa faca stanga spre stadion.cu alfa era cristi cleanu si venea dinspre roata.Cand a ajuns in dreptu politaiului ala a tisnit in el...despre victime...nimic grav...cam atat..
|
va rog sa renuntati la scrisul de mess, cu sh, tz, k, etc...
dati click pe linkul din semnatura lui marius sau a mea, referitor la regulile de scriere, pentru mai multe detalii |
cica asteptam logarea unui nou membru :lol:....surpriza
|
Quote:
|
pai bine ai venit...dar spune-le si tu celorlalti mai multe despre tine :-P
|
Quote:
|
minte-ma...minte-ma frumos
|
Quote:
|
Quote:
si daca ea e timida da-ne tu mai multe detalii:D |
Quote:
|
care ar vrea sa mearga la Iasi pe 27?facem si noi o intalnire(ca si asa nu am mai facut de mult) sa vedem care si cu ce merge?pana acum s-au anuntat (in caz de nu apare altceva) Vali cu PMC-ul , Dexter si baiatul cu bora visinie...si pe Chinez cu Leon-ul il tenteaza...
|
Ziua buna...nu am mai dat de mult pe forum..mai toata vara am fost plecat.
Ma bucur sa vad ca s`au intamplat multe lucruri frumoase pe aici.Sa spun si eu Bun Venit pentru membrii noi.Ceva intalniri se mai fac?Nu de alta, da ca sa ma laud si eu un pic, cam intr`o luna sper sa am si eu carnetul:)) Salutari si bafta pentru toti!! |
Quote:
|
daaa....au bagat mecanica de la profesionisti.cat de contraventii..alea sa le stie nea` garcea din intersectie nu noi la examen.dar traim in romania!nu e o rusine ca ai picat de 2ori,in schimb e stresul si nervii care se inmultesc cu fiecare chestionar facut.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning