![]() |
|
Re: Club astra bertone
...poate ajung si eu la urmatoarea intalnire, cu al meu bertonica:D
|
Daca e dupa ora 12 .... hop si eu :P
|
Pai cum am mai zis intalnirile sunt pentru toti, cei care vor si pot sa vina. Am vrut sa ne intalnim asa dimineata pentru ca trebuia sa plecam la Branesti la un mic. Din pacate, nu am mai ajuns la Branesti ci la Ikea unde am mancat pe rupte.
Data viitoare promit ca o sa ne vedem dupa 2, sa vedem cati apar.... :D |
E cel mai bine asa avand in vedere ca sambata o mai faci lata si .....
|
Quote:
|
Sa mergem la Ikea sa bagam niste chiftelutze din alea smechere:lol:
|
de fapt....asta-i 'scopul" intalnirii:lol:
|
POATE NE LUAM SI NOI NISTE COVORASE DE LA IKEA......APROPO CARE STITI CE DIMENSIUNI ARE STERGATORUL DE LA SOFER CA AL MEU DIN PACATE SA PLICTISIT SI A FUGIT......DUMINICA SEARA CAND VENEAM DE LA MUNTE.......CE FRUMOS PLOUA..LA UN MOMENT DAT PE LA 170-180 KM/H SI A LUAT ZBORUL.....FARA SA ANUNTE NIMIC......NESIMTITU'!!!!???? :)
|
Care aveti turbo timer sau care va pricepeti, explicati-mi si mie pe ce principiu merge, cum mai functioneaza motorul daca scot cheia din contact? Detaliati-mi si mie putin ca as vrea sa imi cumpar si sa stiu cum functioneaza.
|
Mda..aceasi problema cu stergatorul o am si eu!un baietas de la spalatorie.."auzi baiatu vezi ca ti s-a desfacut stergatoru":-) si cand ma uit mi-a rupt suportu ala de plastic cu care se prinde de brat..stiti cumva daca se gaseste stergator de bertone la orice magazin de piese auto sau tre sa dau o fuga pe la reprezentanta?
|
salut baieti,e primul meu post pe acest thread(sper sa nu fie si ultimul si sa va pun intr-o zi poze si cu bertonelu' meu) si as vrea sa va intreb,unde as putea gasii si eu o bara de bertone sau daca are cineva pe aici
|
am eu una daca te intereseaza,mai multe detalii iti pot da la tel 0723.243.557.
http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...ra-250324.html |
Quote:
Faceam si eu putin lobby ! |
Quote:
|
Ok, asta banuiam, dar cand scoti cheia, masina trebuie sa fie pe liber, bagata in viteza sau nu conteaza? Esti multumit de el, isi face treaba ok? Adica merita sa imi iau sau sunt bani aruncati degeaba?
Mersi. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:57. |
|
- Copyright 2026 4Tuning