![]() |
|
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
vorbeste cu horia ... sau cu cristi ... doar ce au pus la o dacie :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S. Ca sa nu crezi ca a fost o masina foarte rara cea in cauza iti spun si despre ce este vorba: minunatul logan autohton. |
Quote:
|
Quote:
Mie mi-au distrus carburatorul la Tico, iar la Dacie (mai demult) de la un banal schimb de bujii am ajuns sa cumpar alta chiulasa... |
Quote:
|
Quote:
Daca inca mai crezi ca e o confuzie la mijloc, maine trec pe-acolo si fac poze. |
vorbiti cumva de service-u ala unde monteaza si inchideri si alarme ? cred k glumesti cand zici ca sunt carpaci ;)
|
Quote:
|
ala cu alarme si ce ziceti voi este pe eliberari dupa peco lukoil , apoi vine statia de gpl , apoi Hobby moto , ala cu motoare si apoi un service
|
1 Attachment(s)
@CT25ALX si Psycho: nu e vorba de acel service. Acolo e alta poveste, te fura la timp pentru ca manopera se plateste la ora si au tot interesul si angajatii (mai putin de munca), si patronul (mai multi bani de la fiecare client).
Service-ul de care vorbesc eu este situat in desenul atasat, in zona cerculetului rosu (cu albastru e Marvimex-ul, cu verde e cimitirul, cu vernil e linia 51-49 iar cu rosu e traseul dinspre Casa de Cultura spre service) :arrow: |
Re: hai sa ne ajutam...sau nu!
Quote:
dk nu esti proprietar slabe sanse sa te asculte la financiar ii ceri tipului d cu masina sa iti dea un certificat fiscal si in el vezi dk e radiata masina Foloseste functia "Edit" si incearca sa scapi de limbajul de messenger. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
|
- Copyright 2026 4Tuning