![]() |
|
re: Club Ford Capri
cati mai multi km..si probleme cat mai putine :D:D
Quote:
|
fratilor are cineva some spare parts de capri mk1? (orice)
|
Problema mare: cine imi poate da dimensiunile la jantele originale de Capri MKIII? Ma intereseaza, spre exemplu: pentru jantele de 5.5X13, cu 4X108 la prezoane, care e ET-ul (pe janta poate aparea doar E) si daca exista informatii pentru inelul central al rotii. Vreau sa-mi iau niste jante pe 15" si ma lovesc de problema ET-ului si a inelului central: daca inelul jantei e mai mic, nu o sa intre pe butuc. Daca e mai mare, janta se va tine doar pe prezoane si risca sa le rupa. Iar daca ET-ul e mai mare decat tre' rotile care vin mai late decat cele originale o sa-mi frece de arc sau bara.
Vai, cate probleme mai am! :zombie: |
m-am uitat eu odata dupa ET si nu l-am gasit pe interriorul jantei(din al).
et-ul se poate calcula dar nu stiu exact cum,oricum are legatura numa cu jumate din buza interioara a jantei |
Eventual, daca aveti careva roti de 15'' pe Capri III si nu aveti probleme cu ele pe masina va rog sa-mi dati si mie dimensiunea jantelor (ET-ul si orificiul central).
Multzam anticipat! |
4 Attachment(s)
Hai ca tot lancezeste forumu' asta. Sa punem noi niste poze cu o masina unica: Capri-ul cabrio construit de Onofrei de la Brasov. Pozele le-am primit de la Onofrei si le-am scanat acum aproape 2 ani.
Ce ziceti ce lucratura masina? Nu discutam despre stilul in care e facuta (chestie de gusturi la acea vreme) ci despre ce poti face dintr-o masina daca exista ambitie si daruire. |
ambitie, daruire..bani si idei..dar nu conteaza..cand nu le poti omologa modificarile :(
ah....se vede k e lucrata..chiar pare inchegata dar pe mine ma intereseaza ce bau bau e ala mov..cu design pe el?:yikes: :nervious: :poke: :woowoo: |
imi place capri-ul, kiar daca nu e gustul meu.... s-a muncit
|
Quote:
|
... si ca sa ma laud: azi mi-am auzit 2.4 in sfarsit cantand pe masinutza. E smooth, chiar daca nu asa ca cel din filmiletzul pus de Dascalu. Sambata o duc la tinichigiu.
|
felicitari...un filmulet totusi ar fi binevenit si o skema a electronicii daca ai, poate se apropie de 2.8i
|
6 Attachment(s)
WoWWWW, eu ziceam k TM duce lipsa de capre..
da..cu sigurantza pe strada nu sunt mai mult de 4, 5, dar azi am gasit un "hide-out" unde se lucreaza la greu..tacit... in umbra. 3 capre MK III(una din cele vanate de mine..a ajuns acolo contra sumei de 4mil..era arsa capota, abandonata, mancata..da' completa si nr ro), Celica MK II tunata, modificata + inca una aparuta recent in oras, Celica MK I GT sub husa...un prieten mi-a zis sa merg acolo.k este un MUSTANG GT :lol:, intr-adevar..e usor de confundat :D Pontiac ~'95 V8 cu plexiglas in capota, fata modificata..in curs de lucru, si alte, alte..jantele de Al..de 17-18 "aruncate" prin curte..:oops: si una din capre e in lucru...iar la final..ma suna omul..sa-mi faca un pret pt ea..si cea de 4mil(pt piese), asa k..e posibil sa devin din nou caprar si voi avea piese pt MK III. ma doare capu..n-am facut poze la greu..pt k erau multi..si am venit recomandat oarecum..nu mi-am permis sa "trag" cadre la greu..dar le am in cap..si imi pocneste...a trebuit sa va zic si voua :oops: capra ce va deveni neagra...e in lucru, m-au invitat in groapa..sa-i vad burta..si arata chiar bine, a avut un mot de Sierra, urmeaza un 2.3 V6(masina e pe CS si proprietarul e plecat in IT..deci se va merge fara impozit non-stop :D iar motorul..il voi putea schimba cu ce V8 vrea muschiu meu :lol: cat timp ITP-ul il iau cu originalul ) atasez cateva pozne cu junkyardul ....wish me luck :lol: |
Quote:
Sper sa ma cheme luni sa-mi zica ca motoru' e ok si cu esapamentu' facut. Doamne'ajuta!!!! |
Quote:
Tot din pacate,nu am prea gasit pe net informatii cu sceme electrice si elctronice. Daca gasiti orice informatii despre motorul asta, de 2.4 va voi nfi recunoscator. |
Quote:
Hai ca-s pe drumul cel bun! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:02. |
|
- Copyright 2026 4Tuning