![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
@Tweety: Conteaza...dar la mine conteaza mai mult ca merg zilnic cu ea si nu imi permite mai mult de atat
@claud1u: Salut...nu stiu cand mai ajung Revin cu poze mai pe seara |
Quote:
|
10 Attachment(s)
@Sonny™: Dupa 15 august cred...
Pozele promise :D |
Cand te mai duci la dinastea da un Buzz/Tzrr/PM ceva :))
|
Foarte frumoasa masina lui Alex :D ..si el e un baiat de nota 20 ...hai ca ne-am distrat la mioveni ....sper ca vi si la anu :P
|
te-am văzut astăzi, la Muncii, eram cu fratimiu pe trecerea de pietoni și îți admiram mașina :D.
arată mult mai bine decât în poze, chiar și mai jos, dacă îmi aduc bine aminte :D. |
te-am văzut astăzi, la Muncii, eram cu fratimiu pe trecerea de pietoni și îți admiram mașina :D.
arată mult mai bine decât în poze, chiar și mai jos, dacă îmi aduc bine aminte :D. ps: eu eram cel mic. :D |
Arata foarte bine:-)
|
zuzu a fost la mare :) cum ti se pare asfaltu de la constanta :)) ?
|
@andreibadea: Next time te anunt
@911lau: Mersi Lau...prezent si la anul. Cativa am bantuit orasul Mioveni noaptea aia :D @Tis-ul: Eram in trecere pe acolo :) @_Cox_: Multumesc @Choby: Ehe...da am fost la mare am trecut Duminica si prin C-ta am stat o zi. Pai in principiu drumurile bune cu mici exceptii ca si pe la noi...am plecat seara pe la 8 jumate dupa ce am mancat si am dat de un drum mai prost, s-a amestecat bine mancarea :D |
Sa mai stergem praful de pe aici...
Lucruri noi: Montat CB (am consum instant :D) Mod impuls la ambele geamuri + functia de ridicare automata la incuierea masinii Schimbat plasa de la masca cu fagure din plastic |
Quote:
|
9 Attachment(s)
Poze si cu grila si cu masina :). Nu am venit ptr ca masina nu e de expo...
|
Arata mai bine cu fagure!
Gata, v-ati luat :D? |
Mersi nenea :). Inca nu ne-am luat, aici am fost la cineva...O sa urmeze si la noi dar stai linistit, vei fi invitat :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning