![]() |
Re: Propuneri/Challenges
well...nice drawing...welcome to 4tuning forum....
|
Quote:
Challenge-ul cu Alfa 8C s-a terminat. Insa te invit sa-ti prezinti desenele deschizand un topic cu desenele tale, aici pe sectiunea Freehand. Hey l'ami, bienvenue... Ca m'étonne que tu sois déjà arrivé jusqu'ici, mais c'est bien :) Le challenge avec l'Alfa 8C est clôt. Mais je t'invite à présenter tes dessins en ouvrant un topic avec tes dessins, ici sur la section Freehand. PS. J'écrit et en roumain et en français... Pour que tu comprenne et par respect pour les autres membres ;) PS. Scriu si pe romana. Si pe franceza... Ca sa intaleaga Antoine si din respect pentru celalati useri ;) |
Urmatorul challenge cand e ?
|
Trebuie sa ne spuna igerr_al, ce masina si puna cand se pot depune lucrariile :)
|
poate sa dea altcineva tema,va rog?8-|
|
Nu a mai intrat userul care a castigat chalenge-ul trecut, asa ca, sa posteze userul care a ajuns pe locul 2: no limits design.
|
1 Attachment(s)
okay...masina pentru urmatorul challenge o sa fie ceva mai dificila lexus lfa fiindca a fost lansat destul de recent si are linii destul de dificile.....sunt curios ce o sa reusiti/reusim sa facem din el
p.s.:si ca sa va scutesc de o treaba am sa pun un link cu mai multe imagini sa aveti de unde alege http://www.netcarshow.com/lexus/2011-lfa/ p.s.2:va urez spor la desenat |
So thema is Lexus LFA in the configuration we want?
|
Da, Lexus LF-A stock sau modificat :D
Oui, Lexus LF-A de série ou modifiée :D |
termen?
|
16 noiembrie ora 20 e bine?
|
eu ma bag .... sper sa nu raman iar pe dinafara ...
|
Intru si eu , cel mai probabil cu varianta stock ;)
|
intru si eu!!!
|
So we have one week?
Good luck every body! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:05. |
- Copyright 2026 4Tuning