Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/15561-dacia-loco-sticla-69-tau.html)

B-86-RTZ 01-04-07 02:26

Re: Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU

Re, M-am uitat pana acuma la posturile de mai sus , " bv pt finisaje etc etc , mai baieti voi ati vazuto in realitate ? ca din poze ........ se vede cum ati vazuto , sincer , de cand a facuto cand intra vreunu sa isi poteze masina pe aici , sau incearca sa ii faca ceva '" Ce este cotetul asta ? " , sincer daca ne uitam la cum arata TAU la inceput eu zic ca ar cam trebui sa ne abtinem din comentarii .... , Sincer am vazuto in realitate si la Sinaia , ok frumoasa , dar toate comentariile astea fara rost , se urca la cap si dupaia avem cu totii " coteturi '', sunt constient ca va sterge acest post dar putin imi pasa .

Urban_Racing 02-04-07 03:00

Quote:

Originally Posted by B-86-RTZ (Post 827353)
Re, M-am uitat pana acuma la posturile de mai sus , " bv pt finisaje etc etc , mai baieti voi ati vazuto in realitate ? ca din poze ........ se vede cum ati vazuto , sincer , de cand a facuto cand intra vreunu sa isi poteze masina pe aici , sau incearca sa ii faca ceva '" Ce este cotetul asta ? " , sincer daca ne uitam la cum arata TAU la inceput eu zic ca ar cam trebui sa ne abtinem din comentarii .... , Sincer am vazuto in realitate si la Sinaia , ok frumoasa , dar toate comentariile astea fara rost , se urca la cap si dupaia avem cu totii " coteturi '', sunt constient ca va sterge acest post dar putin imi pasa .

.....and i know whyyyyyy ....why man ...... because i got high because i got high because i got high .......

Outta Control 02-04-07 10:09

Am si io o parere: nu ar merge pe fetele portierelor niste fulgerase sau ceva facute cu aerograful ca parca e prea mult negru? Oricum e super misto si asa!

ESPinoza 02-04-07 14:07

ieri am vazut si eu mashina live.. nu vreau sa fiu rau sau nu stiu cum arata bine dar nu ca in poze ... m`am uitat la ea f putin si am obs ca finisajele lasa de dorit pe la stopuri portbagaj etc dar mashina e totusi speciala

eu 02-04-07 14:30

Quote:

Originally Posted by Outta Control (Post 828939)
Am si io o parere: nu ar merge pe fetele portierelor niste fulgerase sau ceva facute cu aerograful ca parca e prea mult negru? Oricum e super misto si asa!

Ai perfecta dreptate. Parca lipseste ceva fetelor de portiera.

Xel'Naga 02-04-07 17:47

UITE POZE SI CU MASINA ... TAU-le CE ERA PE EA FRATE ... :twisted: :lol:

CRED CA ATRAGEA '' CIOARA AIA CU ARIPI '' CARE O AI PE CAPOTA !! :lol: :rolleyes2 :twisted:

alexutzu 03-04-07 10:29

ba da` eu cand am fost acolo, de ce nu le-ati cocotat pe astea?

Xel'Naga 03-04-07 19:25

Quote:

Originally Posted by alexutzu (Post 830643)
ba da` eu cand am fost acolo, de ce nu le-ati cocotat pe astea?

LASA-L MA CA SARACU LA UNELE POZE I-A TREMURAT MANA NU GLUMA !! CRED CA DE EMOTIE ( SAU DIN CAUZA FETELOR ) !!:twisted: :lol: :rolleyes2

gaby_lazy 04-04-07 11:19

Tau 2 chestii:

1 iti trebuie o rubrica noua la vot

2 nu da tare daka trec pe langa tine (ai mila de mine sa nu imi cada tabla) :oops:

Yackone 05-04-07 23:27

mei da unele fete au fo cam postite rau de tot;) ...numa eu n-am poze cu ele pe masina mea:evil:

B-69-TAU 05-04-07 23:29

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 836242)
mei da unele fete au fo cam postite rau de tot;) ...numa eu n-am poze cu ele pe masina mea:evil:

e nu ai! nu ti-am facut eu cu fata aia dragutza?

Mugurel_ASU 06-04-07 18:13

simpla si totusi atat de complexa !!!, TAu am si eu o intrebare: sticla de la semnalizari fata e cea normala de dacie decolorata, sau e di plexi ?? apropo te au vazut niste prieteni de ai mei pe la mall in bucuresti cu masina si si-au adus aminte ca le spusesem io de cineva [de tine :D] cu o dacie alb cu negru .. bla bla bla si mi-au spus ca e foarte simpla ceea ce o face superba. insa poze nu au mai apucat sa faca pt ca ai plecat. bafta

gaby_lazy 07-04-07 19:19

Am si eu o intrbare pentru TAU:rolleyes2 imi poti spune si mie cat te-a costat tot pana akuma?:?:

Bigu 07-04-07 19:26

nu e treaba mea...dar cred ca esti al 1254lea care intreaba...ultima oara a bagat 30ron de 95......sau 98???

gaby_lazy 07-04-07 19:29

sorry omule :rolleyes2 ... pare rau :oops:

All times are GMT +2. The time now is 22:16.

- Copyright 2026 4Tuning