Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   cafeneaua membrilor crazy drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/15087-cafeneaua-membrilor-crazy-drivers.html)

cioky 12-09-06 21:41

Re: Facem si noi stikerele pt masini !?!?!?

1 Attachment(s)
asta o sa fie stikeru
si cu restu vorbiti cu aditza ca sunt multe de facut... si sa le facem pe toate si sa le punem si noi undeva pe preag ar fi bine...

ionutz_ubh 13-09-06 21:12

da stiu k ast e modelul,il stim de 2 saptamani .....dar ink nu le avem p masini.....si uite acum vine dragonul rosu si cei d la noi din club kre vor participa ...nu o sa aibe insemnele clubului p ei...ceea ce mi se pare km aiurea ne mai faceam s inoi cunoscuti:D

cioky 14-09-06 14:24

stai linistit man k unii dintre noi sunt destul de cunoscuti...:D

ionutz_ubh 14-09-06 19:07

da ma stiu k unii sunt foarte cunoscuti mai ales ala cu dacia cu capota neagra=))

Zerofast 17-09-06 13:57

Re: cafeneaua membrilor crazy drivers

Cand mai facem si noi o intalnire ca pe vremuri.....

golf II 18-09-06 08:12

Re: cine vrea copilu k sigla?

curios k ink mai marii nostri nu zik nimik despre treaba asta...asteptam parerea celor mari( hay ybg zi ceva k te omor)
mie nu mi se pare a fi bune pt sigla clubului ...trebuie ceva mai serios...trebuie votat...faceti un poll

KAmikazee2005 18-09-06 12:35

am vb cu ybg si a zis ca el nu e d-acord cu sigla aia si a zis ca a vb si cu baietii din buc... tre sa vdm c facem si cum facem k sa avem sigla noua

HellBoy 22-09-06 12:29

nuj ce sa zic...e mijto ... dar nu prea merge pe unele mashini :) lasa ca vb eu cu low rider sa facem mai multe modele de sigle

Vladutzzz_sv 22-09-06 17:06

E misto de pus pe luneta....dar parca nu merge ca sigla a clubului

Kent8 23-09-06 09:51

si eu, da la noi...cam slabut

59AFA 23-09-06 09:56

la noi in bucuresti a fost haos aseara :D o sa pun cateva filmulete , imediat ce le scot :-P

Vladutzzz_sv 23-09-06 20:14

w8 4 them...:) hurry up man

Alex23GAM 23-09-06 21:19

salut,

parerea mea despre sigla este:
*ne trebuie ceva mai serios.
*ceva legat de masini, curse ... (daca vreti sa apara ceva pe langa scris)
in rest este ok cel putin din partea mea

ce am facut eu pt buc siglele alea trebuia sa le fac pe argintiu nu negru.. am facut cevate pe argintiu dau bine o sa pun cateva poze si cu scris pe parasolar.

Poate facem si noi o adunare supunem toti la vot locatia in 2 -3 sapt ce parere aveti??

Alex23GAM 23-09-06 21:23

vad ca a disparut rubrica legata de site... trebuie sa vedem ce facem cu site-ul in cel mai scurt timp rog presedintii de filiale sa gaseasca o solutie si sa vedem cum facem cu treaba asta...

Vladutzzz_sv 23-09-06 23:34

Quote:

Originally Posted by Alex23GAM (Post 562777)
salut,

Poate facem si noi o adunare supunem toti la vot locatia in 2 -3 sapt ce parere aveti??

Ar cam trebui sa facem si anu asta o intalnire crazy drivers ceva mai marisoara...poate reusim sa ne intalnim toti (inclusiv bucuresti si cluj)....ceva idei pt locatii? Eu as propune Bacaul poate reusesc sa ajunga si cei de la bucuresti, distanta fiind mai mica

All times are GMT +2. The time now is 12:11.

- Copyright 2026 4Tuning