![]() |
Re: Need for Speed: Pro Street
Quote:
masinile le modifici pentru fiecare cursa in parte, mai vezi shi u pe akolo altceva nush ce sa iti mai zic :) |
Salut! Am si eu o problema cu jocul full por street!
L-am instalat si il deskid si imi da o eroare : Unable to find tehnique Skid in shader fx\worlddecal.efx ! cine imi poate spune cum pot sa o rezolv:headache: |
Nu stiu care poate fi cauza..... am cautat si nici eu nu am in joc fx\worlddecal.efx.... si mie imi merge jocul
|
eu am asa:
VIDEO=256MB ATI RADEON 9250 RAM=1300MB PROCESOR=2800+ ar putea avea ceva din cauza asta ca doar am RAMi,video si alte cest care la cere |
Nu e imposibil.... dak lai copiat de pe dvd, poate fi dvd-u sau dvd-rom -u vinovat. Eu zic sa incerci sa il instalezi altul, deci nu asta. Poate fi si de la windows, virusi ceva...
|
Quote:
cand intri in joc trebuie sa ti se deschida o fereastra k la ''run'' shi apoi iti intra in joc eu am urmatoarea configuratie: AMD Sempron 3000+ Placa Video FX 7300GT Ram 1 Gb si nu am probleme cu jocul..f putin se sacadeaza din cand in cand |
1.virus parca am dar in D jocu e in C
2.imi apare imaginea aceea de run si dupa aia intra in joc;ecran negru,bip,dont send 3.o sa incerc cu alta imagine si sper sa mearga |
dft, ce sursa ai ? Brand ? NoName ? Poate fi de la orice... Scoate rapid virusul cu format, incetineste mereu !
|
Ca sa scoti un virus nu trebuie format LOOL!
Btw : Nu cu sursa merg jocurile! |
a iesit si primul patch pt. joc..
|
Quote:
|
Quote:
|
Iti baga sa joc pe lan, parca 2 trasee si ceva masini printre care bugatti veyron, honda s200, audi r8....... eu l-am luat dar nu lam instalat ink.
|
Quote:
|
luati-va un ps2 sau daca aveti bani un ps3 si nu o sa aveti nici o treaba ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:31. |
- Copyright 2026 4Tuning