![]() |
Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau
sorice si mai cum:)))))))???
|
Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau
https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/83936-intalnire-nsl-onesti-19-07-2008-a.html Stiu ca abia asteptati una ca asta
|
Re: īntālnirile membrilor 4tuning din Bacău
diseara lume in parcare ceva? pe la 9.30 p.m.? :)
o sa se intample cevalucruri interesante am inteles, si abia astept :p |
se mai intampla ceva in orasul asta?
|
mare sef, in general nu, dupa cate bine stii, dar diseara o sa avem parte de ceva incalzire :lol:
multumim pe aceasta cale lui cristi si f0cs :lol: |
:( nasol ca nu pot ajunge. dar maine seara ceva ? :D
|
in seara asta era frumos. maine primesti numai un tort din grau cu o lumanare la mijloc si vom canta cu totii in loc de la multi ani, imnul " vesnica pomenire".:lol::lol::lol: asta dupa ce citesti provocarile pe .... metri
|
pai m-am uitat si nu am vazut nimic :( cred ca aleks si-a facut prea repede treaba. mai bine fa un rezumat si da-mi si mie pe mess sau pm.
|
mai lipseste sa face`ti pariuri :)))
|
Quote:
|
of la naiba
Meci amanat din cauza ploii :):):):) Sambata viitoare..aceeasi ora...21:30 Poate de data asta venitit TOTI... Poate iese si de niste poze.. |
poate ne intalnim in timpul saptamanii, cand nu sunt oamenii plecati, miercuri, joi, ceva...
ce ziceti?:) |
in timpul saptamanii nu pot ca pm..scoala..dar sambata am sa onorez si eu parcarea :D..din cand in cand asa..sambata viitoare ash vrea sa fie toti...sa mergem sa facem POZE
Aleks stiu ca tu scoti bmw`ul Sageata poate apuca sa scoata Golful Emy cu Berta Poate apare si Milica cu 407`le sau daca nu macar cu gti`u :\ si restu care mai apar... |
salutare, salutare! sunt nou pe aici, ma primiti si pe mine? :D sper ca nu deranjez prea mult :)knd faceti urmatoarea intalnire? k as vrea sa vin si eu dak nu sunt in plus :D sa va arat si jucaria mea ;)
|
nu esti in plus. dimpotriva, trebuie sa completezi multe "minusuri". bine ai venit pe la noi. sper ca nu ai si tu ceva de vanzare sa postezi toate porcariile pe aici. altfel tind sa cred ca acest site va ajunge unul pt reclame gratuite. de tot.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
- Copyright 2026 4Tuning