![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Quote:
|
4 Attachment(s)
nu prea am intelesc cum vrei asa ca am facut mai multe tipuri :)
|
va multumesc pentru ce ati facut pentru masina mea !!!
daca se poate face mai multe as aprecia gestul si mai mult !! va multumesc !! |
2 Attachment(s)
vreau si eu aripi umflate:d...dar chestia e sa fie ceva profesional...nu facut la baza...le faceam eu daca aveam windows sp2 sau 3...ca cs3ul nu merge pe sp1:(
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
vreau si eu angel.eyesuri la ambele masini si o prelungire la dacie si la poza simpla cu dacia vreau si eu o prelungire la bara fata si niste modele de praguri daca ma puteti ajuta va multumesc anticipat...;)
|
1 Attachment(s)
daca puteti sa imi faceti si mie masina alba:D ca eu nu reusesc..adica nu imi iese prea bine...mai am de exersat...:| multumesc anticipat
|
3 Attachment(s)
Vreau sa`mi faceti si mie capota din carbon ...si barile pragurile sa fie la culoarea masini...mersi !
|
3 Attachment(s)
salut.Am intrat pe pagina si am sa pun poza care-mi place cu BMW meu.Te rog atat sa-mi pui jantele de ///M care ti le arat in poza, un pachet ///M,sa fie jos lasata si sa aiba pleoapesi triplele pe spate de ///M de alea albe.daca se poate sa fie 2 poze prima cu ce am zis si a doua sa fie simpla jos lasata si cu jante keskin KT1 ca in poza.Daca se poate bineinteles ca voi sunteti maestrii p-aci.va multumesc.Sper sa se rezolve.sunt foarte nehotarat si de aia apelez la voi.sper sa ma puteti ajuta cand aveti timp.
|
5 Attachment(s)
Am revenit cu alte poze la urs de data asta in alta culoare ,vreau si eu jantelele borbet A si bungile de M dar in steagul germaniei , si sa imi puneti pragurile din poza atasata ms mult baieti
|
2 Attachment(s)
doar de atat am avut timp:sad:
|
danke!danke!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am incercat si eu
|
Quote:
|
le'am pus doar ca le'am facut in culoarea barilor, sau vorbesti de pragurile de pe e46?
|
Quote:
alea dupa e46 le vreau pe masina |
1 Attachment(s)
sincer, aceste praguri nu au ce cauta pe un urs.. acelea de pe M sunt ce trebe
|
Quote:
|
te inteleg, dar totusi, nu pune asa ceva.. cauta ceva cat mai simplu
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
am facut si asta
|
Quote:
|
cu placere. sa cauti care sa fie la linie cu barile
|
ms mult wlad..
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
baeti??/la poza asta.......puteti lasa masina jos sa fie o bara fata de ///M, niste angel eyes si capota bad boy look?va rog frumos
|
1 Attachment(s)
doar ca nu am lasato! ca nu prea ma pricep cine stie ce la lasat...:D sper sa iti placa
LE:mda am vazut acum ca am uitat sa retuse capota:| se vede cam nasol |
poate sa faca cineva un vt si cu daciuca mea?va rog frumos!as vrea so vad neagra cu dungi gordini,dar nu pre incarcata in rest de tuning!un tuning frumos de bu gust!mutumesc!poze aveti aici,alegeti: https://forum.4tuning.ro/album.php?albumid=328
|
3 Attachment(s)
si cupeu unui prieten, ar dori o culoare portocaliu aprins dala frumos,si geamuri negre:rolleyes2
|
imi place mult.merci mult de tot.Apropo....vezi ca am niste poze anterioare cu BMW meu facute de altcineva.AM o rugaminte........rectifica daca se poate janta pe spate sa vada nu intr-o parte si normal si pune-mi tu un pachet ///M fratica te rog mult....pe prima poza chiar daca nu ma insel cu jantle de ///M!
|
1 Attachment(s)
e foarte greu de scos portocaliu din acel albastru mai mult de atat.. nu am putut
|
sti ce ? stau si ma intreb...unii se chinuie..aici de nebuni de le sar ochii din cap...si cei care dau masini la facut... doar 30 % cred ca pun in aplicare proiectul dezvoltat de noi cu masina :) restul...
|
1 Attachment(s)
Fratica am facut ce am putut...mai e de bibilit la ea dar acu imi e somn si maine trebuie sa ma scol devreme :)) daca mai vrei ceva lasi post si mai modific maine!
|
Quote:
Pentru ca aici majoritatea sunt incepatori si iese un ra^^^ Am renuntat sa mai fac vt pentru proprietarii masinilor ca nu mai aveam loc de .... si imi luam si eu partea mea de injuraturi cand se vorbea de topicul asta |
Aveti dreptate, si putini mai respecta cerintele din primul post. Tot mai putini.
Candva cineva spunea.. Quote:
va rog sa imi scuzati offtopicul |
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
|
- Copyright 2026 4Tuning