![]() |
Re: Club TICO
Baterie 44Ah, 100 lei, DOT3610.
|
Salutare! unde as putea gasi si eu semnale albe tico (bara fata)?
|
Quote:
|
LA MULTI ANI! DE SF. NICOLAE.
|
vlad imi cer mii de scuze nu am terminat oglinda nici azi asta datorita faptului ca am foarte mult de munca... daca mai vrei sa mio lasi ok daca nu poti sa imi zici si tio dau.. nu dureaza mult dar timpul ala necesar nu il am..:(
|
Quote:
p.s.: e mai interesant de condus fara oglinda aia :)) |
stiu pentru ca eu la duba nici nu am :) la tico nici nu o folosesc
Quote:
|
Baietii caut set arcuri Tico, fata si spate in stare cat mai buna! Pm cine vinde!;) Ma intereseaza chiar si separat doar fata sau spate! ;)
|
are catalin la desmembrari pa , www. ticoclub.ro
|
salut. care este distanta corecta intre electrozii bujiilor la tico ? multumesc.
|
Quote:
|
eu stiam de 0,8 la benzina cu plumb si 1-1,1 la benzina fara plumb
|
Cine vine maine seara 17.12.2011 la intalnire la baneasa-ikea ora 20:30 ?
|
Quote:
|
Stie cineva unde as putea gasi bara de rigidizare pentru Tico?
Sau macar una care sa se potriveasca oarecum la lungime, ca la suruburi, pe oale, se adapteaza, nu e problema. |
Mai repede cred ca poti sa iti faci una :D
|
La asta m-am gandit si eu, dar m-am gandit ca poate gasesc una gata facuta.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Ok. Multumesc. Deci sa inteleg ca de la Vectra B e destul de ingusta sa incapa.
Eu am nevoie neaparat pentru ca s-au torsionat atat de mult oalele incat am un "camber" pe fata de ar fi invidiosi si cei de la StanceWorks :lol: Am cautat alte elemente care ar influenta, dar toate sunt bune si asta mi-a spus ieri si un prieten (mecanic), ca nu mai are de unde din alta parte decat din caroserie. Mi se uzeaza prea repede cauciucurile. Astea pe care le am acum pe fata au 30.000 km si deja sunt la sarme pe interior, iar pe exterior inca mai au vreo 0.3 cm de riduri. Imi trebuie neaparat sa le indrept ca sa pot sa imi schimb si cauciucurile, sa nu le uzez si pe cele pe care le voi pune. P.S.: Acum urmatoarea problema e la ce distanta trebuie sa stea oalele. Daca imi fac singur pana la urma, la ce dimensiune trebuie sa fac? Stie cineva cum as putea afla exact? |
cauta si tu in manual tico si vezi daca iti da vreo cota.
|
Am gasit pe internet un manual foarte detaliat.
AICI! Dimensiunea e de 870mm si pe fata si pe spate. |
acelasi manual este si pe forum pus de baieti,dar trebuie un pic cautat.
|
sau da-mi add si ti-l trimit eu. idu e in semnatura
|
ca tot a venit vorba de manual, cine ma invata si pe mine sa imi reglez farurile? stiu ca sunt 2 suruburi de reglaj,unul spre exteriorul farului, unul spre interiorul farului, care este pentru orizontala si care este pentru verticala?
|
Salut baieti. Sunt proaspat posesor de tico. Ma folosesc de masina zi de zi (2 luni=6000 km)... dar vine zapada si nu sunt multumit de frane.. nu stiu ce sa.i mai fac.. am facut aerisiri..am schimbat pompa frana.. placute bune... E normal sa ma rog de masinuta sa se opreasca??:))mai ales cand e incarcata. Imi da cineva vreo idee?
|
Pai nu doar placute.... Fa si tu o revizie la tot sistemul de franare: tamburi spate, discuri fata+placute, etc....
|
Quote:
|
Quote:
|
Multumesc pentru raspuns. am facut primul drum lung cu ea si m.am hotarat sa o pastrez :X de..am TICO PE GPL:P
|
Quote:
|
Quote:
|
VINERI 23.12 ,ORA 19,30 INTILNIRE TICO ,IN PARCARE LA BILLA -PLOIESTI
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
Craciun Fericit!
|
CRACIUN FERICIT LA TOTI!
|
CRACIUN FERICIT!!!!!
|
Toate cele bune..craciun fericit tuturor....
LIVIU mai ai tico sau lai dat??? |
Quote:
|
LA MULTI ANI 2012 !
|
LA multi ani tuturor....
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:25. |
- Copyright 2026 4Tuning