![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Quote:
|
Quote:
|
ma, esti la munca azi ? daca nu da un beep ca am o vorba cu tine
|
beep, nu sunt la munca....
|
hai, ce facem ? te imbracasi ?
|
ho mane, ca abea ma trezii dreaq...stai sa beau si io cafeaua
relax, hai ca te astept pe la mine.... ca 1 ora cel putin mai dureaza... |
Bah ce e aici DISCUTI DEVIERSE INTRE USERI vad eu cand dau clik da eu cred ca mai nou e CHAT sau casuta de la mess dintre voi 2
|
Quote:
|
ce rautaciosi sunteti
|
Toto riina ne cunoastem???
|
Quote:
numai bine. |
Cum sa nu...cand ajungi lasa un post ceva si ne vedem la o cafea
|
ok.sper sa vin saptamana ce vine.
|
car without turbo is like fucking without cock ....are careva chef de sanie?:))
|
vazusi repede statusu meu ...
|
:))statusu il stiam dinainte sa il pui tu...;)
zic ca tu l-ai copiat de la mine... http://jocuri.itbox.ro/jocuri-amuzante/buzuka/ joaca aici si calmeaza-te:)) |
EMO KID: ma aduci tu acasa daca ma ud ?
wtf?:| girl stuff.. |
:))))))))))))))
|
:D Salutare vin si eu cu un Mega Mod pentru Gta San Andreas si anume Valcea mod . De ce "Valcea mod" pentru ca sunt din valcea si :D l-am modificat putin ca atare:D o anabella ,,, diana domo ,, tot felu de kesti care avem si noi pe aici.Nu este cu harta orasului ! :D Modul contine toate masinile schimbate cladiri schimbate meniu ,sunet,, ce sa mai tot ce am putut si eu modifica :D
:-?? cine vrea modul :D nus,, ne int si vil fac pe dvd :| e destul de mare :D are vreo 7 gb ! dar se poate imparti pe 2 dvd . https://img24.imageshack.us/img24/7742/gtavalcea.th.jpg Cateva filmulete ca sa va faceti o idee ;) https://www.youtube.com/watch?v=uDiumPP25Gk https://www.youtube.com/watch?v=n-Y968yyG7A |
Quote:
|
frumos mod. bv
|
Au innebunit de tot fetele astea de vin la enigma..azi-noapte abia am dormit vreo 2-3 ore: pe la 3 jumate era una striga in gura mare la prietenu' ei ca "nu mai vorbesc cu tine esti un ordinar ai verde.." a continuat cam juma de ora sa urle de se auzea pana la anl-uri :)) dupaia s-a mai trezit una pe la 6 cre ca era rupta de beata ca abia ajunsese la taxiu erau unii au dat-o pe jos si au frecat-o cu zapada =)) aia ii injura pe aia cat o tineau plamanii de tare dupaia a plecat cu taxiu si incepuse sa strige "m**e m**e la toti m**e la m**a". N-am ce comenta..data viitoare cre ca imi pregatesc vreo 2-3 cofrage de oua sau aveti alte idei?
|
:)) stau la bloody in fata si nu ii mai suport am aruncat si cu borcane si degeaba :)) animalele sunt tot animale nu ai ce sa le faci
|
Quote:
|
O sa imi caut o pusca cu luneta cu aer comprimat si dau astia faliment la discoteca :))
|
Tu stai cu ochii pe aia la bloody eu pe astia la enigma ca inteleg ca stai in bloc cu mine :) mai stau si la etaju 8
|
https://www.youtube.com/watch?v=nCWd5JjnJwY haos pe zapada
|
am eu cu aer comprimat 5,5 cal e super, ma iei la u intr-o seara si facem un cs pe terasa la bloody
|
ce sa mai;
pe foamea asta, am sa imi deschid un magazin, unde am sa vand borcane " ca sa il ajut pe sapro " si pt spawny " o sa imi fac o ferma cu gaini, sa am oua " daca cer pe ou 0,3 lei si pe borcan " ca de, asta e mai mare " 1 leu " iti dai seama cati bani imi fac, de la cei care stau in preajma Enigmei si a Blody-ului!!! :twisted: |
|
|
deci nush cum sa va zic, dar eu o sa mi pun 1.8turbo intr-un an sau schimb masina :D =))
|
Quote:
|
bah voi stati si va rupeti pe aici in 1.8 T si alti stau si primesc recomandate de la postas :x:x:oops::oops::oops::chainsaw::raving::nervious: :nervious:.....ma duc in vreo 2 ore sa vad despre ce e vorba...si daca e ceea ce cred eu ca e ai ia mama dreaq :x.....dar bineinteles prima data sa vedem motivul :twisted:........
|
deci faza aia nu a fost o gluma:|....lool...nu e frumos sa mergem toti cu martori la sectie?:D
|
Quote:
|
voi ce ati turat ma? carucioarele? :)))
|
el ...eu am scapat...pai nu l-a filmat nimeni pe victor cand drifta cu carucioru?:))
|
victore...tragea spatele la cariucior?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning