![]() |
Re: Club Renault 5
Vand Piese Renault Alpine Turbo
am toata masina mai putin scaunele si motorul 4 jante alpine 6 mil cutie renault alpine bara fatza alpine turbo (cu semnale si proiectore (un proiector spart ) 2 mil bara spate alpine turbo 1 mil kiti turbo alpine turbo (galerie admisie, turbina , carburator ) 5 mil bord alpine turbo 2 mil fetze de usi 50 lei ansamblu fatza fuzete .... haion spate grila fatza alpin (putin rupta ) si diverse alte lucruri ... |
salut baieti, unde gasesc si eu o caseta de directie pt gtt? aveti idee daca a fost servo directie pe 5? ms :)
|
vand discuri brembo max pt r5 !
https://forum.4tuning.ro/462-arcuri-amortizoare-frane/58308-vand-discuri-brembo-max-pt-r19-16v-r5-clio-clio-16v-etc.html |
Am dat de acest forum, caut sa cumpar un R5 inmatriculat pe bune locuiesc in Timisoara
mail [email protected] si Quote:
|
caut sa cumpar r5. il mai ai (stiu ca e cam vechi anuntul dar nu strica sa intreb.
Quote:
|
care avetzi idee..nu mai incarca alternatoru'..totushi, becu la baterie nu e aprins! ce sa fie? mi se intampla din senin, ahsa..ma trezi cu milogu ca nu mai baga, adica farurile pierdeau din intensitate, la fel shi luminile la bord iar cand am ajuns aks, deja nu mai invartea electromotoru'..shtie careva ceva de treaba asta? sau avetzi vreo parere/sugestie? multzam!
|
anuntul lui indy nu mai este valabil de mult.am vazut un super 5 campus din 89 de vanzare in bucuresti in drumul taberei.daca te intereseaza o sa iau numarul de telefon daca o mai vad.
mistreku-le....s-ar putea sa nu-ti mai mearga becul de la baterie,la asta te-ai gandit?desfa alternatorul si verifica problema obisnuita,colectorii de cupru daca sunt intregi schimbi doar releul de incarcare. |
cine vrea planetare de 1100cc sau de 1600diesel?
|
salutare. ma mai intereseaza, m-ai ajuta mult daca mi-ai transmite nr de tel.
multumesc Quote:
|
Quote:
0723585476 |
s-a rezolvat partea cu alternatoru'! se pare ca snt un mistretz stupid..era pur shi simplu slaba cureaua shi nu mai invartea fulia la alternator. oops!
|
ma intereseaza si pe mine cine vinde un jug de fata de r5? si/sau o caseta de directie?
|
eu,firesc...
|
si eu... la fel de firesc :)
si jugul meu e la bucuresti... nu la TM :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:15. |
- Copyright 2026 4Tuning