![]() |
|
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
nu m-am uitat la toate pozele dar oricum era un 6 cyl ala...la tine nu trbuie sa scoti niciun capac...cum am mai zis scoti o fisa desfaci bujia o inlocuiesti si pui fisa la loc ;) e simplu, nu iti ia mai mult de 10 minute
|
Am tras de fisele alea pana mi sa acrit ... si tot nu au iesit
|
Quote:
treaba cu pusu' testerului pe bmw e cam degeaba si iti dau un exemplu apropiat de situatia ta tester pus pe un 2.5,cod de eroare de sonda lambda,schimbat sonda,degeaba masina ajunge la un mecanic de bmw-uri care schimba bujiile si gata.....s-a terminat cu eroarea si cu problemele masinii daca spui ca-ti apare in mers,atunci e o problema care poate apare (logic) cand se incalzeste motorul/instalatia electrica scoate bornele de la baterie,desfa capacul de la calculator.desfa calculatorul si lasa-l desfacut minim 30 de minute.e un fel de "hard reset" al calculatorului.teoretic isi pierde erorile cand faci asta verifica si releele sa functioneze corect,alea se mai incalzesc si dau gherle.cutiutele patrate din panoul de sigurante. daca vrei sa schimbi lambda ...NU lua universala,e un rahat,ia ce-ti da programele de piese ca s-a pus pe masina ta.Sonda ar trebui sa fie pe undeva intre 350-500 de lei,in functie de magazin.Asta daca o iei noua.Second e vreo 50 de euro. verifica contactele,mufele,conectorii si orice se poate incalzi odata cu incalzirea motorului si poate face un contact imperfect si sa dea o eroare vezi ca exista spray-uri pentru curatarea contactelor (recomand Berner sau Kent),desfa toate mufele si curata-le si dupa o zi-doua dupa ce-ai facut toate operatiunile mai discutam |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mai incolo ma duc la doctor cu dansa sa vedem ce are Thx |
poate pune cineva foto cu locatia sondei lambda?ar fi de folos. 69 WRX sunt de acord in totalitate cu tine.altele nu se mai fac la fel.mai sofisticate da,dar mai durabile nu cred.oricum pisica e destul de buna,ba chiar f buna as spune,la varsta ei si l;a dotarile de care dispune.neamtul e tot neamt.
|
sonda o gasesti pe catalizator...arata ca un fel de bujie :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Intradevar stai mai comod in Bmw are alta prezenta,dar ca durabilitate/viteza/stabilitate eu mizez pe japoneze! In fine,sa revenim la ale noastre |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
si asa:D
|