![]() |
|
Re: Constanta - Accidente
dar cu ala la sectia 3 pe ferdinand ... cu 307 care a rupt copacu ... poze ceva ??? nimic ???
|
am vazut live
|
ati vazut accidentu de pe autostrada soarelui ? nici in filme nu am vazut asa ceva :???::neutral:
|
Da .. nasol rau de tot cik ar fi fost si vina politiei
|
Quote:
( Psycho ) |
Quote:
|
Quote:
|
acum cateva minute in fata blocului meu la biserica alba pe tomis a luat foc un seria 7 din 99 asha...modelu ala...partea frontala e praf....din ce am auzit de la pompieri cika ar fi luat foc de la un scurt de la aerul conditionat....dar partea care m-a deranjat cel mai mult a fost ca inainte sa vina pompierii,,propietarul se chinuia de unu singur sa stinga focul cu un extinctor de mashina care sa terminat in 2 secunde...dar nimeni nu a oprit sa ii dea o mana de ajutor.....ce oameni:(
|
Aseara in lazu un BMW si un Break sau facut zob blocasera circulatia pe banda dinspre Eforie spre Cta
|
Da....si eu ma uitam la ei si era sa ma infig cu ATV in parapetii aia de pe mijloc.... :D
|
ERY si nu ai vazut si tu Logan Team in actiune pe langa locul accidentului ca am facut o plimbare pana in Eforie 8 loganuri (greu de neobservat) :)
|
Quote:
|
acum vreo 4 zile dak ati vazut accidentul cu matizul din agigea ... soferul a adormit , pasagera din dreapta deja dormea , s-au lovit de un parapet si s-au rasturnat de vreo 2 ori ! au scapat ieftin, rani usoare. in schimb mashina este P R A F !!!
|
Quote:
|
Era cam ora 2 noaptea eram obositi si deja facusem destui km next time.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:37. |
|
- Copyright 2026 4Tuning