![]() |
Re: B 28 N U T
Omu isi incearca norocu :))) vrea matza poate nu da bine la fete cu dacia si deaia...In fine pacat ,dar este decizia lui si fiecare face ce vrea.
|
Quote:
|
o dau in bani a intervenit o problema cu o banca care nu am mai platyto de cv vreme si acum mia venit de plata 65 milioane si nu am bani astya .... trebuie sa o platesc pana la sfarsitul luniii
|
Quote:
|
O sa incerc sa vand nik pamint de la tara daca reusesc sal dau no so dau....;)
|
Quote:
|
Am rezolvat probema cu baniii masina nu se mai da o sa revin cu poze in cel mai scurt timp:X
Am si eu o intrebare daca o vopsesc si nu o bag la cuptor, este vreo problema:D |
ce intrebare si ce analfabet...pfffffff
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Poate nu am vazut posturile ( nu urmaresc toate threadurile) dar la omul asta, pana si anuntul de vanzare al masinii, este facut muci ! scz de off - din pacate masina, din primele semne, nu a ajuns pe mana cui trebuie ( parerea mea ) Sper sa ma insel ! |
Quote:
Masina la fostul proprietar era ce trebuie? Nu am vazut comentand pe nimeni. |
Quote:
|
mosule nu te mai lasa influentat , daca vrei sa vinzi masina vinde-o ! zici ca cine stie ce dacie a fost si tu ti-ai batut joc de ea ! lasa bliturile si alte prostii,mai bagi si bani in ea ...dar nu trebuia sa zici de la inceput ca faci si ca dregi !
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
- Copyright 2026 4Tuning