Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 28 N U T (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/68482-28.html)

DJBOSS 19-10-12 20:43

Re: B 28 N U T

Omu isi incearca norocu :))) vrea matza poate nu da bine la fete cu dacia si deaia...In fine pacat ,dar este decizia lui si fiecare face ce vrea.

Gaby Underworld 19-10-12 20:52

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 5215650)
Omu isi incearca norocu :))) vrea matza poate nu da bine la fete cu dacia si deaia...In fine pacat ,dar este decizia lui si fiecare face ce vrea.

Adevarata faza cu fetele toate se uita dupa audi bmw mercedes nu la o dacie ca asta care desi are unele modificari vopseaua lasa de dorit si totusi parca suna mai bine bmw decat dacia=)) dar si cu dacia se agata fete daca este mai unica!:D

grasutzubz 20-10-12 11:06

o dau in bani a intervenit o problema cu o banca care nu am mai platyto de cv vreme si acum mia venit de plata 65 milioane si nu am bani astya .... trebuie sa o platesc pana la sfarsitul luniii

Gaby Underworld 20-10-12 11:13

Quote:

Originally Posted by grasutzubz (Post 5216127)
o dau in bani a intervenit o problema cu o banca care nu am mai platyto de cv vreme si acum mia venit de plata 65 milioane si nu am bani astya .... trebuie sa o platesc pana la sfarsitul luniii

Daca aveai datorii la banci nu inteleg de ce ai mai cumparat masina si nu ti-ai platit datoriile bine acum nu pot sa te judec fiecare face ce vrea si totusi cred ca asta este o scuza pentru ca altfel n-ai fi scris in anunt variante cu pisicuta ! Macar ai grija sa ajunga pe maini bune ca e pacat de ea!:D

grasutzubz 20-10-12 11:16

O sa incerc sa vand nik pamint de la tara daca reusesc sal dau no so dau....;)

Gaby Underworld 20-10-12 11:17

Quote:

Originally Posted by grasutzubz (Post 5216144)
O sa incerc sa vand nik pamint de la tara daca reusesc sal dau no so dau....;)

bafta la vanzare !

grasutzubz 21-10-12 18:08

Am rezolvat probema cu baniii masina nu se mai da o sa revin cu poze in cel mai scurt timp:X

Am si eu o intrebare daca o vopsesc si nu o bag la cuptor, este vreo problema:D

B-61-KYS 21-10-12 18:31

ce intrebare si ce analfabet...pfffffff

Gaby Underworld 21-10-12 19:46

Quote:

Originally Posted by grasutzubz (Post 5217443)
Am rezolvat probema cu baniii masina nu se mai da o sa revin cu poze in cel mai scurt timp:X

Am si eu o intrebare daca o vopsesc si nu o bag la cuptor, este vreo problema:D

daca faci o treaba fao pana la capat , vopseaua nu o sa tina daca nu e bagata la cuptor ! dar mai intai de toate rezolva cu pasajele!:!:

Muttley 21-10-12 20:45

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 5217472)
...ce analfabet...pfffffff

Da' alora cu vechime p-aici, mult mai praf decat asta, nu le spui nimic am observat...

byJoKeR 21-10-12 20:57

Quote:

Originally Posted by Gaby Underworld (Post 5217611)
daca faci o treaba fao pana la capat , vopseaua nu o sa tina daca nu e bagata la cuptor ! dar mai intai de toate rezolva cu pasajele!:!:

Cine te-a mintit?

B-61-KYS 21-10-12 22:02

Quote:

Originally Posted by Muttley (Post 5217687)
Da' alora cu vechime p-aici, mult mai praf decat asta, nu le spui nimic am observat...

Poate nu am vazut posturile ( nu urmaresc toate threadurile) dar la omul asta, pana si anuntul de vanzare al masinii, este facut muci !

scz de off - din pacate masina, din primele semne, nu a ajuns pe mana cui trebuie ( parerea mea )

Sper sa ma insel !

giubau_v8 21-10-12 22:07

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 5217778)
Poate nu am vazut posturile ( nu urmaresc toate threadurile) dar la omul asta, pana si anuntul de vanzare al masinii, este facut muci !

scz de off - din pacate masina, din primele semne, nu a ajuns pe mana cui trebuie ( parerea mea )

Sper sa ma insel !

Nu vreau sa pun paie pe foc sau sa iau apararea cuiva.

Masina la fostul proprietar era ce trebuie? Nu am vazut comentand pe nimeni.

DJBOSS 21-10-12 23:16

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 5217784)
Nu vreau sa pun paie pe foc sau sa iau apararea cuiva.

Masina la fostul proprietar era ce trebuie? Nu am vazut comentand pe nimeni.

pai in principiu masina este la fel ca la vechiu propietar doar ,ca noul propietar a pus folie fata, spate.

andutzu_com 23-10-12 17:57

mosule nu te mai lasa influentat , daca vrei sa vinzi masina vinde-o ! zici ca cine stie ce dacie a fost si tu ti-ai batut joc de ea ! lasa bliturile si alte prostii,mai bagi si bani in ea ...dar nu trebuia sa zici de la inceput ca faci si ca dregi !

All times are GMT +2. The time now is 07:37.

- Copyright 2026 4Tuning