![]() |
Re: AMALGAM
Quote:
|
I love you atat de tare
Incat I belive ca mor You are soo incantatoare Oh my dear cat te-ador When I go la brat cu tine Ma simt foarte magulit Caci are looking toti la tine Oh I’m so fericit All ar fi atat de bine But you see nu-i chiar asa Caci I tell ce simt in mine Dar you smile intruna And I think ca spui prosti Please nu face pe nebuna Si mai look in ochi mei Understand? I love you draga Haw colt sa-ti mai vorbesc You are totul pentru mine And I want sa te-ntalnesc But is difficult vezi bine Caci you mother e pe faza Si din 5 in 5 minute Carefull te controleaza Maybe sa ajung la tine Ca in Shakespeare’s Juliet I Romeo love pe tine Give me scara din boscheti. |
|
:D
Quote:
ba da sper ca n-ai picioare de lance armstrong!!!:D si io vb serios de faza cu datu chiar ma dau cu cine vrea!!!:D |
Quote:
,, Dom'le" suna mai ,,Jmecher":D :D :D |
:blahblah::blahblah::blahblah::lalala::lalala: ... etc
|
am dat de dracu mai e unu ca andrey...gen "postez numa sa fie" ...
|
Quote:
|
Quote:
Te bagi in seama singur tot provoci pe toata lumea,ca alai sec,ca scuteru merge cu 10.000Km/h si tot din alea...Nu m-am putut abtine ! |
Quote:
noi mai pastram tacerea.. dar mai dam apa la moara vrand nevrand din cand in cand.. :crazy::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
bah noi suntem toti aradeni, toti de pe acelasi forum, n-ar trebui sa ne certam ca si chiorii! terminati cu instigarile si cu prostiile astea!!! pe mine oricum ma doare undeva de ce ziceti voi despre mine, pt. ca eu ma cunosc si stiu ca nu e adevarat!!! in puii mei asta v-o fost stilu din totdeauna sa faci din adierea de vant un uragan! da mai da-o in plm de treaba ca nu mai intru pe forumu asta(si va scapati de mine), intru pe unu strain ca acol' is oameni mai civilizati si nu umplu douazeci de mii de pagini numa cu insulte si certuri si rahaturi! sper ca, criss o sa stearga posturile de pe bancuri ca-s offtopic si haideti sa ne mutam la Arena dak vrei sa ne insultam si sa ne certam!!!:evil:
|
Quote:
|
ma da nu se poate omu uita linistit pe forum ca tot de posturile tale de rahan da...incearca ceva pt varsta ta .. un http://forum.jetix.ro ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:26. |
- Copyright 2026 4Tuning