![]() |
|
Re: E30 [B 89 EVL] 3 2.5 12v Coupe ( wip )
Adevaru e ca masina e singura femeia care nu te lasa pentru altu decat atunci cand vrei tu, doar ca vezi ca mai face fitze daca nu ii dai sa pape ce trebe, si totusi mai da atentie si la pasarica ca in final aia e femeia reala :P
|
Frăţioru'... mă bucur că-ţi iubeşti maşina, da' sper din tot sufletu' meu să nu ajungi să faci sex cu ea ! :lol:
|
Quote:
daca nu deschizi trapa, nu o sa ai cum sa cureti ce e infundat acolo. o sa iti arat prin niste poze, cum e si la cazanu meu... aceeasi problema am avut si eu. |
azi mi s-a intamplat cea mai frumoasa faza .. :D
stateam la semafor si un tip imi facea semne disperate .. deschid geamu si ma intreaba daca e de vanzare.. :D si ii zic ca nu :D s-a suparat :D conversatie si etc :D si l-a sf mi-a zis ca-i place la nebunie masina mea :D ejaculam .. :lol::lol: |
:???: trebuia sa i zici si tu un scor, sa vezi reactia omului ! stiu ca nu vrei sa o inseli ( pe masina ) dar in gluma, puteai sa-i iei pulsul omului :lol:
|
Azi a fost o seara frumoasa cu ursu :D
aproape .. :) ne-am jucat, 2 x 2.5 12v + 1 2.0 24v :) rezultate neclare.. insa ba stateam cu 2.0 ba ma batea ... plm .. e clar, motorul nu trage cum trebuie :( |
|
Quote:
|
ghici ce?
m-am trezit la 6 si nu aveam ce face...si zic ia sa vad ce a mai facut santos la bmw,si curios am inceput de la prima pagina sa vad calumea cu inceputu...si acum e 10:20 si am ajuns pana la ultima...belea masina sa o stapanesti sanatos! |
Quote:
cand o sa am bani o sa ma gandesc ce fac cu motorul |
Quote:
rorika,cum prind si eu putin timp liber,mai mult ca vad ca ti-a luat cam 4 ore,probabil cu pauze si etc,dar ca idee :D o sa-l citesc si eu :D de abia astept , de fapt cred ca ma apuc dp acum :D brb |
Quote:
|
M-a trezit altcineva,oricum mersi din suflet !
De cateva zile tot merg cu masina prin orash,se comporta regal, fara egal, la modul ca ma asteptam sa crape pana acum, insa se tzine bine batranica, o mai fwt din cand in cand, dar tzine, momentan strang bani sa vad ce fac cu motorul,sa ma orientez catre o suspensie pe masura .. vreau sa umblu pe la articulatie si sa vad prin ce magie neagra fac rost de un body kit .. pfff am recitit topicul,recunosc,n-am rezistat dkt pana pe la pagina 70 .. mi sa parut haios cum tot timpul o ardeam la modul, e aproape gata,e aproape gata,si dupa 1 an si ceva :)) nu e gata :lol: bine,ea e gata, functionala si cu actele si tot, insa nu e gata ca mai trebuie mtech2/susp/articualtie/motor/etc :D |
toate la timpul lor....
asa cum ai rezolvat-o cu actele,asa o sa o rezolvi cu toate... bafta.......... |
oricum actele sunt cam cele mai importante...ca sa poti sa iti faci de cap fara "sa te doara capul" :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning