![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
tata am eu vreo 70gb numai house pe un hard...daca vrei iti pot face niste dvd.........
|
1 Attachment(s)
mai am ceva da nush momentan unde e ascunsa:)
|
Thex interesanta rau muzika ta!! Cum facem sa ne intalnim?
|
Quote:
|
VA Dance Nation 2CD's 2007
VA House Top 100 Vol.7 2CD 2007 Dee Lane Album Blue Spirit 2007 VA - Bravo Hits 57 (2007) - Pop VA - Ministry Of Sound Chillout Classics (2007) - Chillout [va] - dj worx - dj hs [2002] [va] - dj worx - dj vince [2003] [va] - dj worx - dj yann [2003] [va] - dj worx - manu kenton [2004] Dj_JP_and_Ralf_-_Live_at_Dancing_Atmoz_(08-11-2003) Gary D - D-Techno 01 - 2CD-2000 Techno Parade 1999 VA - Chill Out (Winter Selection) [2006] - Chillout VA - Coffee Time Jazz (2007) - Jazz VA - Minimal House (2007) - Electronic VA - Ministry Of Sound Chillout Classics (2007) - Chillout VA - Dream Dance Vol 40 2CD 2006 VA-Kontor Maximum Trance 3 3006 Ministry Of Sound - Dance Energy 2CD Ministry of Sound - The Mash Up Mix 2007 ( Marpol ) VA - Ultra Bass Vol.1 (2007) Part 1www.Top-Muzica.net VA-The_Worlds_Greatest_Electro_House-3CD-2007-eMF Trance & House ™ trance_vol3_by_Cool28 pool club april 2007(KARMAdrome release)phatbarryl Green Velvet - Temptation Remixes(EP) 2005 House De Masina 2oo7 ........ETC. ce ascult eu mai des : Pavliga & Binokl - No More Fucking Electro.mp3 07-maskio_-_human_jungle-ihf.mp3 08. Dj. Andy feat. Stella - Slow down.mp3 09-Zen-kei-The_punisher_(original_mix).mp3 104-dave_spoon_bill_hicks_-_i_love_everything_(dresdens_rant_in_e_mix).mp3 11 . Rossell feat. Emma - Dancing With Strangers (Original ~1.mp3 01-samim-heater_(original_mix)-hqem.mp3] 01 La La Land.mp3 mark_knight-i_like_that_(funkagendas_blissed_out_dub)-1real.mp3 03 . Spit - Falling (Radio Vocal Edit).mp3 - BEST !!!8) Alex Van Alff [4ump4.com] Let it go [Original Mix].mp3 Mono - Make A Difference (Swen Weber Remix).mp3 Richard_Grey_-_Warped_Bass__Dave_Spoon_Modern_Rave_remix__D_DaVe _ Ida Corr - Let Me Think About It (Fedde Le Grand Remix).mp3 Impact - Love or i'll die Sunrise Avenue - Fairytale gone bad (supermodels from paris remix).mp3 2 . Outwork - Out of time.mp3 02_subsource-this_town_(hook_n_sling_dub).mp3 03-dj_disciple_feat._dawn_tallman_-_work_it_out_(vocal_mix).mp3 05. Gabriel & Dresden - Arcadia (Arcadia Is What You Want Mix).mp3 06 DADA Feat. Sandy Rivera & Trix - Lollipop (Radio Edit).mp3 13-electro_stimulation_-_automatic_lover_(vibration_mix) - 15 . Dirty South - Let It Go.mp3 - 8) 16. The Homeboys vs. Nari & Milani - Jump Around.mp3 6_Sander Kleinenberg - This Is Sensation.mp3 211-dirty_bunch_-_acid_bitch [:lol: 409-dj_jose-hectitate.mp3 Adrian_Eftimie_pres_Nestor_-_Deepless.mp3 Air Biscuit - Lately (Lord Baggins Mix) :-P ballroom-remember_me_and_girl_on_the_floor.mp3 BENNY BENASSI - 2 FAST 2 FURIOUS (FAST MIX).mp3 Boosta - Dance is Dead (Tocadisco Remix).mp3:twisted: Chiara Robiony - Monday You Leave Me.mp3 Claude Vonstroke - The Whistler.mp3 Claude Vonstroke - deep.mp3 mikael_weill-silmarions__claude_von_stroke_mix1. David Guetta vs. El Tocadisco - Tomorrow Can Wait @ Global Deejays feat. Technotronic - Get up:yes: Grant Nelson - Seasons Of Jack (Jesse Garcia Piano Mix).mp3 Quartet House - Kamchatka Vin Oscar Salquero Mix (CEA MAI TARE PIESA!!!) Radio_Deea___Romica_Puceanu_Vs._Prodigy.mp3:lol: :lol: PWL KYLIE MINOGUE - Love At First Sight (Scumfrog Mix) .....si mai sunt multe :D |
ok ..si cum facem?? le pui pe un dvd 2? cum ne intalnim!!
|
Quote:
Pui si muzica |
Dj Rainman, ma pot intalni eu cu ei sa imi dea DVD si ti le tirmit la Pitesti pe un prieten care se duce acolo 1 data pe sapt...daca vrei...
|
da...........
|
va recomand un joc super tare...e gen GTA numai ca e de 10 ori mai real si mai lung si mai belea: Mafia - city of the lost heaven. Cine il vrea sa`mi dea 1 DVD. Recomand...face si jocurile 2007 . e ceva mai vechi dar e super adevarat;)
|
da...foarte tare jocu ala...l-am terminat si eu de cateva ori...mai ales la sfarsit dupa ce iei toate bunosurile(salvari full dp net:P) iei o gramada de masini beton...se ridica pe rotile din spate knd pleaca...cu reactie..foarte tare:)
|
e tare rau..si misto misiunea aia cand iti da bolidu ala noaptea sa il duci la atelier sub pod sa il modifice si sa nu te auda politia ( nu cred ca avea toba ):>
|
Trafy.. pregateste DVD-ul ca vreau si eu jocu.:)
|
foarte tare jocul , si eu l'am terminat de cateva ori. mi se pare ca a aparut pe net patch pt a face masinile moderne
|
nu are frate farmec daca le faci moderne...strica jocu...tare ideea, gangsteri, masini old school, salieri,droguri smecherii...sa vedeti mafia 2 cum e...:D continua povestea da cu un alt personaj ( nu stiu exact )e greu de gasit oricum.
@: maine ai DVD`u |
| All times are GMT +2. The time now is 04:52. |
|
- Copyright 2026 4Tuning