![]() |
Re: Masina Mea ..!
Quote:
|
Quote:
|
ai de plm ce teaser =))))))))))))))))))))))))))00
mai nebuni ca voi nici ca se poate.... omg =))))))00 |
:))) pofta buna
|
felicitari victor, sa il stapanesti sanatos
|
Quote:
|
felicitari!!sa il stapanesti sanatos si FARA INCINDENTE!!!
|
zace singur akolo ,imi si pare rau de el sincer, cautam pe akolo si am dat de el singurel,plangea dupa propietar.
Minimal Madnes nu e nevoie de mesaje private, daca ai ceva sa imi spui sa o faci public |
Quote:
|
victore hai cu pozele cu GTi-ul :)
|
10 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1747129Attachment 1747130Attachment 1747131Attachment 1747132Attachment 1747133Attachment 1747134Attachment 1747135Attachment 1747136Attachment 1747137Attachment 1747138 |
sa`l stapanesti sanatos Victore ... sa ai parte de cat mai multi km fara probleme !!
stii tu .. ti-am zis ... mergi la consum ... si nu intra tare in curbe, pe linie dreapta si la plecarea de pe loc :)) |
13 Attachment(s)
daca tot am pus si TEASER-ul mai devreme ... pun si pozele de azi cat am lucrat la masina.... si pe calea asta le multumesc inca odata lui Fane , Trafy si Florin ca mi-au acordat primul ajutor tehnic , spiritual si antiplictiseala :))
- eliminat suporturile de numar + sters dunga neagra ce incadreaza numerele - montat interior Recaro pt Golf 3 GTI - inlocuit macara stanga .... a dracu greu a intrat :) poze... |
daca merge cu gti`u cum mergea si cu fiesta ...e clar:)) scoate consum 5.4 in oras:))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:13. |
- Copyright 2026 4Tuning