![]() |
|
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
stim ....:)
|
la naiba:D
si eu care credeam ca nu stii... |
O noua organizatie secreta s-a infiintat in Piatra Neamt, nu le cunosc de denumirea dar ce stiu sigur e ca au o pasiune comuna pt Dacia Logan si se intalnesc tot la stadion dar sambata. Nu glumesc, bravo lor ca se intalnesc
|
:) lasa ca e bine ...fenomenul auto se dezvolta ...ar trebui sa i cunoastem si noi ...
|
Pai sa facem si noi o intalnire sambata!!!
|
Quote:
ps...cine a vazut azi noapte cursa de us moto gp??? o f ffff tare :D:D |
Iti dai seama ca eu am asteptat toata ziua sa inceapa mai repede cursa asta, diferenta de fus orar, ce sa-i faci. La ce somn ma luase cand a inceput, dupa prima curba am sarit din pat, nu am vazut de mult timp asa duel
|
Quote:
|
Da a vazut cineva prima emisiune Drive Alive de la Actual TV?
|
eu nu am vazut...
la ce ora se difuzeaza si in ce zi? eventual si reluarea ? |
Nu este nici un secret referitor la intalnirea celor din Clubul Dacia Logan din Piatra Neamt. Sambata trecuta a fost a doua intalnire. La prima am fost si eu prezent (ca si membru) si am ramas placut impresionat. Nu tu separatisme, bisericute etc. Poate si datorita faptului ca fiind vorba de Logan, pretentiile trebuie lasate acasa. Au venit si cativa membri NSL aflati in trecere si au vazut despre ce este vorba.
Oricine este binevenit, atata timp cat discutiile si interesele nu conturba clubul nou infiintat. |
Quote:
|
Quote:
Au vreun forum ceva? |
Problema e cam in felul urmator:
Clubul 4Tuning Piatra Neamt are in proportie de 90% membri ale caror masini au vizibile urme de tuning pe ele, pe cand cei cu Loganizatele sunt aproape cum au iesit pe poarta fabricii! Eu voi vorbi cu ceilalti membri si daca doresc, vor participa, cu toate ca sunt sigur ca stiu (unii dintre ei) de existenta acestui club (4tuning) in P. Neamt. |
nu`i vba despre niciun club 4 tuning... 4 tuning e o comunitate....din care fac parte toti pasionatii de masini si tuning indiferent din ce club auto fac parte.... in 4 tuning intra toate cluburile din tara... :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:43. |
|
- Copyright 2026 4Tuning