Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

Ali_ump 19-07-08 23:53

Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning

stim ....:)

marian_sro 20-07-08 00:08

la naiba:D
si eu care credeam ca nu stii...

johnson 20-07-08 11:37

O noua organizatie secreta s-a infiintat in Piatra Neamt, nu le cunosc de denumirea dar ce stiu sigur e ca au o pasiune comuna pt Dacia Logan si se intalnesc tot la stadion dar sambata. Nu glumesc, bravo lor ca se intalnesc

Ali_ump 20-07-08 13:05

:) lasa ca e bine ...fenomenul auto se dezvolta ...ar trebui sa i cunoastem si noi ...

Jok3r K10 20-07-08 18:15

Pai sa facem si noi o intalnire sambata!!!

buddy_lexx 21-07-08 11:37

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1654413)
O noua organizatie secreta s-a infiintat in Piatra Neamt, nu le cunosc de denumirea dar ce stiu sigur e ca au o pasiune comuna pt Dacia Logan si se intalnesc tot la stadion dar sambata. Nu glumesc, bravo lor ca se intalnesc

daps..am observat si eu sambata seara...treaba asta...!

ps...cine a vazut azi noapte cursa de us moto gp??? o f ffff tare :D:D

johnson 21-07-08 15:00

Iti dai seama ca eu am asteptat toata ziua sa inceapa mai repede cursa asta, diferenta de fus orar, ce sa-i faci. La ce somn ma luase cand a inceput, dupa prima curba am sarit din pat, nu am vazut de mult timp asa duel

buddy_lexx 21-07-08 15:38

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1656322)
Iti dai seama ca eu am asteptat toata ziua sa inceapa mai repede cursa asta, diferenta de fus orar, ce sa-i faci. La ce somn ma luase cand a inceput, dupa prima curba am sarit din pat, nu am vazut de mult timp asa duel

si eu eram f obosit..dar nu m`am lasat..pana nu am vazut pan la sf... stoner asta...ma impresioneaza p zi ce trece..pacat...de scurta iesire din decor...ca altfel...continua frumosu duel !mai rar astfel de cursa!

Ali_ump 22-07-08 14:10

Da a vazut cineva prima emisiune Drive Alive de la Actual TV?

valy_04TRR 22-07-08 16:13

eu nu am vazut...
la ce ora se difuzeaza si in ce zi? eventual si reluarea ?

nt98adu 22-07-08 22:06

Nu este nici un secret referitor la intalnirea celor din Clubul Dacia Logan din Piatra Neamt. Sambata trecuta a fost a doua intalnire. La prima am fost si eu prezent (ca si membru) si am ramas placut impresionat. Nu tu separatisme, bisericute etc. Poate si datorita faptului ca fiind vorba de Logan, pretentiile trebuie lasate acasa. Au venit si cativa membri NSL aflati in trecere si au vazut despre ce este vorba.

Oricine este binevenit, atata timp cat discutiile si interesele nu conturba clubul nou infiintat.

nt98adu 22-07-08 22:11

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1654413)

,,Organizatie secreta"- ce dreaq, nu crezi ca pentru o patasca de Logan care abia se taraie pe drum e prea tare expresia?:lol::lol::lol:

Jok3r K10 22-07-08 22:15

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 1658817)
,,Organizatie secreta"- ce dreaq, nu crezi ca pentru o patasca de Logan care abia se taraie pe drum e prea tare expresia?:lol::lol::lol:

Daca tot participi la intalniri poate ii poti convinge pe membrii clubului sa participe si la intalnirile noastre!

Au vreun forum ceva?

nt98adu 22-07-08 22:34

Problema e cam in felul urmator:

Clubul 4Tuning Piatra Neamt are in proportie de 90% membri ale caror masini au vizibile urme de tuning pe ele, pe cand cei cu Loganizatele sunt aproape cum au iesit pe poarta fabricii! Eu voi vorbi cu ceilalti membri si daca doresc, vor participa, cu toate ca sunt sigur ca stiu (unii dintre ei) de existenta acestui club (4tuning) in P. Neamt.

buddy_lexx 22-07-08 22:42

nu`i vba despre niciun club 4 tuning... 4 tuning e o comunitate....din care fac parte toti pasionatii de masini si tuning indiferent din ce club auto fac parte.... in 4 tuning intra toate cluburile din tara... :P

All times are GMT +2. The time now is 03:43.

- Copyright 2026 4Tuning