![]() |
|
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
eu tin minte ca am fost in poligon prin decembrie dupa ce a nins putin si era sa-mi rup masina prin gropanele de acolo pt ca nu era destula zapada si ma gandeam ca nici acuma nu a fost deajuns..adica n-a fost indeajuns de frig sa se puna ;)
Bine ca te-ai distrat fara noi :p |
Am fost si eu vineri noaptea in parcare la Real....m-am plictisit cat m-am invartit.Super...Astept urmatoarea tura...pana acum au fost 3...dar mai vreau :D
|
norocosilor....
|
:)) HA HA nu fi supi ca poate ninge si in Grecia
la noi maine va fi din nou prilej de patinaj: http://www.mediafax.ro/social/atenti...l?1688;3930922 |
Nici o sansa sa ninga pe aici
|
snow snow snow :love:
|
In Deva s-a pus deja putina lapovitza pe jos.....
|
facem o miscare pe vineri/sambata? ...ca dupaia incepe iar faculta si plec :lol: ..ce ziceti?
|
Creca vineri sau sambata fac o excursie pana la Tem...deci weekendu asta nu va pot onora cu prezenta ...
|
Care dintre voi v-ati distrat in seara asta (stiti voi la ce ma refer) :D Sper ca multi dintre voi...a fost de vis zapada...Tin sa va spun ca mi-am luat doza pe luna asta ... in parcare la Real ... si putin la stadion,unde era mai nashpa...
|
1 Attachment(s)
am fost iarasi in vizita la gelu al nostru care se pare ca o duce bine acolo unde ii , atat ca se cam plictiseste dar in rest are conditii ca la hotel rusca :)) ... va saluta si va asteapta in vizita
|
ba fratilor, hai sa mergem la el. Care cum ce cand?
|
Hai sa mergem azi ca doar e zi de vizita ;)
|
Quote:
|
Deci, ne vedem pe la 2 P.M. la teatru sa mergem sa-l vizitam pe fratele Gelutzu?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:15. |
|
- Copyright 2026 4Tuning