![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
salut va rog si eu frumos daca se poate sa imi dati si mie golf asta III ca imi place mult...sunt si eu ca voi un mic obsedat de street legal ....eu am versiunea 230 LE :D
|
salut zi-mi si mie te rog frumos cum va faceti voi numerele de inmatriculare....daca se poate sa imi dati si mie programu...multumesc mult
|
Quote:
|
Salut tuturor, cum se numeste programul ala pe care il instalezi si dupa aia poti pune orice motor pe orice masina? Multumesc anticipat!!
|
slr editor..il gasesti daca te uiti pe aici
|
3 Attachment(s)
va place ?? e un peugeot 206 motor i4 promods cat prinde ... vedeti :D
|
va rog frumos puneti aici motoru devils si evacuarea aia de DRAG da sa mearga probat ca eu lam luat de kistappancs si dadea eroare si dupa GOM la fel
Multumesc |
salutare! cn ma poate ajuta si pe mn sa adaug si eu boxe,pedale si alte chestii in slrr? va rog frumos spune-tzi-mi si mie dak e pe la vreo pagina sa le iau de acolo! dak nu sunt va rog frumos punetzi-mi-le si mie sa le iau! multumesc mult! cu respect!
|
3 Attachment(s)
poate va place asta :D ford gt...busitura o iesit asa naspa ca avea 540 km/h :)):twisted:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
cine ma poate ajuta cu motorul devil v8?
|
va rog puneti si voi motorul v8 original din 230le
Multumesc |
Quote:
|
in meniul jocului la video option exista o optiune ceva de genu shaders ....sa fie aia off de aia iti da ceata aia si eu m-am chinuit mult sa ma prind
|
1 Attachment(s)
mitza jentile de pe golf le poti avea doar daca pui in joc bmw 850 .iti apar in joc dupa ce pui masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:01. |
|
- Copyright 2026 4Tuning