![]() |
|
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
salut,am o problema la incalzirea in scaun de la sofer,sa intrerupt rezistenta deoarece mam asezat de multe ori cu genunchiul pe scaun si in locul respectiv se incinge mai tare.stiti pe cineva care se ocupa cu detapitarea scaunului sa refac rezistenta .a mai fost cineva in situatia mea,sau care se pricepe.multumesc.
|
Quote:
Am acasa un set de jante recent achizitionate, au fost date jos de pe un Vw Golf 4 si au inele de centrare pe ele; in caz ca te-ar putea ajuta ti le dau cu placere. Eu trebuie oricum sa-mi comand altele, ca vor ajunge pe o Toyota. Sunt din plastic si nu am cu ce sa le masor, din pacate. Toate cele bune! |
daaaaa cum facem?
|
multumesc quick_5hifter - mare om, mare caracter.
raman dator. brgds, edi |
stie cineva cum se circula spre mangalia???
|
@vdub: cu placere! Ma bucur ca s-au potrivit inelele.
Quote:
Multa bafta tuturor celor ce se incumeta pe vremea asta! Chiar daca voi aveti tot ce va trebuie la masina, luati in calcul si faptul ca multi din ceilalti NU AU. Tocmai am vazut un Fiesta cum s-a intors in loc, l-am urmarit mai bine de un kilometru cu flash-uri etc., el avand roata blocata pe spate (pur si simplu o tara dupa el...) si se mai si avanta in depasiri... Toate bune tuturor! |
Aveti idee de serviceuri care regleaza unghiul de fuga?
Multumesc. |
Dona pe varianta
|
Quote:
|
Quote:
45 50 de lei si ofera 3 luni garantie .. e ok |
Pentru cei care au apucat sa isi ia lanturi, cam cat mai e setul anul asta? pentru niste roti pe 15
|
Quote:
|
sau mai bine niste gume de iarna. oricum lanturi nu mai au in hipermarketuri e gol pustiu dabia in dedeman mai aveau o lopata 2 si raclete cateva
|
tot pentru gume am optat si eu .. ;)
|
Am si eu nevoie de o recomandare.
Caut un mecanic care sa imi repare instalatia de incalzire la Dacia 1300. Ma poate ajuta cineva cu vreo recomandare ? |
| All times are GMT +2. The time now is 17:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning