![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
3 Attachment(s)
Primele poze cu ZUZuuuuuu!!!!!
|
Am vazut-o si eu.E perfecta !
|
Arata bine,dar ar fi trebuit vopsite si manerele de la usi.
|
Quote:
;)si eu sunt de aceeasi parere...proprietarul sa fie mandru de masinuta lui ca merita:lol: |
V-ati strans toti in Berceni? :lol: Arata bine rau Zuz, manerele arata ok si asa.
|
4 Attachment(s)
si de la mine hd
p.s. schimba jantele sau anvelopele cele dupa spate punele pe fata ... avind 45 spate si 50 fata se vede ciudat ! bafta si ne revedem |
Hai ca a iesit foarte bine imi place.
Felicitari si sa ai grija mare de ea. |
Acum că o ai făcută aşa cum trebuie, neapărat ar trebui s-o încalţi cu alte jante!
Jantele astea sunt frumoase, dar nu pentru maşina asta. Sunt nişte jante oldschool pe o caroserie contemporană (din zilele noastre). |
Hai ca a iesit bineee rauuu:X
Te astept cu un semn sa facem o sedinta foto:X |
Am vazut un ZUZ astazi dimineata pe la Vatra Luminoasa. Bine rau arata :D
Quote:
|
@Christnacht: Mersi. Acum mici chichite...gen o folie pe stopuri si mai vedem pe parcurs
@bib_andrey: Ms ptr poze man :D @Devu: Mersi nenea @dan.moraru: Le-am lasat asa pentru a fi contrast alb-negru @florin_vily: Merci @B-99-SAA: Ms man...ne-am intalnit din intamplare :D @chyryCRY: Mersi chyry ptr poze. Ce crezi...decat o singura roata trebuia schimbata,fix pe partea aia care ne uitam noi :D. Dincolo era bine...le-am pus asa din greseala @B-53-SDP: Ms sdp-ule la fel si tie. Abia astept sa o vad si pe alba ca zapada @andi_cimpean: Stiu dar momentan raman astea pana o sa am cash si sa gasesc ceva care imi place :D @pustiu_FUG: Mersi...hai ca vorbim poate iesim prin weekend acum @B-99-SAA: Te anuntam :) |
E aproape gata si a mea. Mai trebuie puse pragurile si facut esapamentul si este gata.
|
Am vazut ceva poze pe lcb :D.
Maine prezent la Mioveni...daca vrea cineva sa ne vedem sa dea un tel 0786220832 |
Las-o jooooos ca e cocotata in pom ...:( ... conteaza mult ...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:38. |
- Copyright 2026 4Tuning