![]() |
Re: Masini
Quote:
|
Re: Masini
2 Attachment(s)
Quote:
Starlet .. ... anyone ? |
Re: Poze & Comentarii EXCLUSIV Masini Deosebite si Modificate din Cluj
Quote:
|
Quote:
AK-ZER: Cum se poate confunda un Gallardo cu un Nissan? Ieri am vazut un Audi R8 in sensul giratoriu de pe calea Turzii... se indrepta spre Turda. Astazi am vazut un trailer cu un Cayenne si un Carrera 911. |
Quote:
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1182608966 :lol: Saraca de masina! Nu-ti amintesti ce numere avea Gallardoul? |
Quote:
Vai, auuu, cum arata :o Gallardo avea numere de Bucuresti, in leasing .....:rolleyes2 |
pe asta se vede clar ca ii treaba si minte romaneasca ...
|
Astept poze cu Gallardo din Grigorescu!!! Vai, si pe asta l-am scapat! :(
|
vai ce pierdere
|
Ma si pis pe mine :)) Deja a 3-a!!!
|
mai usor cu lichidele urat mirositoare..... asta e sa fie si a 10-a daca tot n-avem macar ne limpezim ochii si cu asta ce?! :rolleyes2 tre sa te uzi? :-P
|
Quote:
Asta este... daca cineva scrie ceva imediat comenteaza unul-altul. Vad ca nu puteti sa scrieti ceva ce are sens, nu prostii! Stati tacuti si asteptati sa scrie cineva ceva, ca sa puteti comenta. Ma adresez si lui WOB. Si unii se mir de ce e plictisitor forumul acesta. |
decat sa vad posturi gen
''ma pis pe mine ce tare e sau am scapat masina asta :(('' sau ''wooooooaaaaaooooo '' sau ioi sau vai din partea ''pasionatilor'' mai bine e liniste threadul e de comentarii & poze .. nu de exclamatii si replayuri padurene daca la galardo te ''uzi'' ec faci langa un TVR , sau un DeLorean sau un shelby mustang cum faci ? esti pasionat ? nu am vazut nimic postat despre performantele masinii sau macar un mic comentariu ce o face asa de speciala (un exemplu) este intradevar o masinarie impresionanta(asta si altele) .Nu contest ''autoritatea'' acestei exotice si poate ca unii au vazut prima oara pe viu asa ceva.. dar GROW up ma ce dracu este ML AMG de 510 cai in cluj si nimic este aston martin V8 si nime nimic plus de asta in poze e cu prelata .. funny |
good point Wob :)) , da stii ca nimeni si nimic nu se schimba dupa nu?
all the best from SmokeDesign , Smoke out |
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning