![]() |
|
Re: Sibiu, discutii off-topic
12 luni nu 24
|
In cazul nostru ar trebui sa-ti iei pe un an numai ca sa-ti faci shoppingul... O gramada de oameni fac drumuri interurbane cu masina personala doar de cateva ori pe an - ar putea sa-si ia sa zicem de 2 sau 3 ori rovigneta pe 7 zile la nevoie. Chestia asta cu pusul camerelor inainte de terminarea fizica a orasului e clar un abuz, o sicanare evidenta a cetateanului, ca atatea altele...
Cat despre Bulgaria - crede-ma ca mi-as lua si cetatenia bulgara...:lol: |
12 luni , imi cer scuze de greseala ,ma gandeam la altceva.:oops:
|
Exista varianta Piata Rahova - Kaufland/Real dar faci 10 minute pe bucatica aia de drum :))
|
pe acolo sa te duci tu ca eu nici in ruptul capului nu merg pe acolo
|
Chiar ieri seara am vazut coloana de masini pe drumul ala, probabil nu cunosc ce se afla sub zapada, plin de pietre ascutite...
|
uitandu-ma aici, nu pot decat sa ma minunez
Noi organizam intalniri 4tuning Sibiu si din cati useri sunt nu vin decat 11 maxim 12... Intrebarea mea e , restu ce faceti? Facem intalniri pana la urma sa fim toti? sau stam numai pe forum? |
E rezonabil drumul ala de pamant, il mai foloseam pe vremea cand se faceau cozile de tir-uri si de cumparatori de hypermarket - acum probabil vor fi cozi de neplatitori de rovigneta pe el.
|
Quote:
Eu personal prefer sa stau in garaj sau sa ma relaxez "pe forum" la o bere decat sa ma intalnesc sa stau la povesti in frig si sa merg la cafele... dar aici intervine "pasiunea auto". Numai Bine |
Intr-adevar, se sta in frig si se merge la cafele. Ai si tu dreptatea ta. Din cand in cand se mai face si :
https://www.youtube.com/watch?v=rdRc9mw5p7k https://www.youtube.com/watch?v=wZdsG...eature=related Asta cand nu avem bani de cafele.Eu ziceam daca sunteti interesati sa mai vedeti si altii, nu numai poze pe forum. Scuza-ma daca te-am ofensat, nu a fost intentia mea. |
Nu m-am ofensat, nu ma atac eu asa repede, ci doar mi-am sustinut punctul de vedere, ca de asta este forum si topic de "Off-Topic".
LE: Pacat ca nu pot sa vizionez clipurile care le-ai postat "ca sa imi dau seama exact la ce te referi". This video contains content from UMG. It is not available in your country. |
Daca isi ia si subsemnatul carnetul se aboneaza si el la intalniri :)
|
Quote:
Incearca te rog pe asta: http://btunnel.com/index.php/1000110...06b100d6117422 |
La mine nu merge ptr. ca ma aflu in Germania. ;)
|
Mie imi merg amandoua. Legat de frig... inteleg ca e frig afara dar doar nu tii toata iarna masina in garaj :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:31. |
|
- Copyright 2026 4Tuning