![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU
Bv tau iti admir munca si efortul depus pentru dacie;) ...iar dupa mine e cea mai frumoasa Berlina din Romania...RESPECT8) 8) si am si eu 2 intrebari:D :D
1.Cum pot face si eu la berlina mea prelungirile de capota?? 2.Am auzit ca exista o solutie care iti decoloreaza stopurile dar cum se numeste si de unde imi pot lua??? |
Quote:
si la 2 sprayurile stiu ca se gasesc cam in aproape ori ce hypermarket eu am vazut ceva de genu in cora sper sa iti fi fost de ajutor numai bine |
Quote:
Si ms incodata mult de ajutor:D :D :D !!!! |
Taticu ce pot sa spun despre Dacie: nota 10+ super tare......dar am o curiozitate.....unde ai facut stopurile pe led k banuiesc k-s facute pe comanda.....si km kt ar costa?...vreau pt un jaf:) de masina...si nu gasesc...opel rekord E....ms si bafta in continuare
|
Quote:
zextar, si costa enorm (era pus si pretul) |
tau, felicitari pt masina, ai lucrat la detalii in ultima vreme si asta e ft bne.
ce as putea sa adaug este k...O VREM MAI JOS, si...dak tot o scoti doar la expozitii, crek cel mai bne i s-ar potrivi niste jante, aerisite p 17:D asta e parerea mea, tre sa mai umpli din golu ala d la aripa;) think about it |
24 Attachment(s)
cateva poze de la filmari...
multumiri lui cosmin |
bravo baieti :)
|
1 Attachment(s)
Un mik wallpaper ptr T A U :D:arrow: :oops:
|
Salut B-69-TAU ! am si eu o intrebare referitoare la masina.... Am observat ca la partea de style alea alea tuning exterior interior masina ta sta foarte bine... poate chiar cel mai bine din Romania la capitolult dacii (poate chiar din lume tinand cont de faptul ca in alte tzari rar mai gasesti dacii) ... dar dilema mea este la capitolul performantze are imbunatatiri? daca are te rog descriemi si mie ce i-ai schimbat la motor si alea alea (poate ai descris in alte posturi dar eu nu am avut chef sa citesc atatea paginii parerea mea e ca pozele vorbesc de la sine ;)) ) poate ti-a mai fost adresata intrebarea asta ... scuze daca te deranjez cu ea....bafta in continuare tine-o tot asa ;) Multzumesc
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
poze noi cu TAU de la 4 Tuning Days !! :twisted: :lol:
PS:Si mai multe poze maine , promit si surprize !! :twisted: :rolleyes2 :lol: |
6 Attachment(s)
Attachment 239773
Attachment 239774 Attachment 239775 Attachment 239776 Attachment 239777 Attachment 239778 am facut si eu ceva poze :D:oops: |
beyyyy lume unde a fost masina ieri k s mor dak am vazut-o la 4tuning days.....cred k imi trebuie o pereche mare de ochelari....am vz multe printre kre si bora...dar TAU l-am cautat dar nu l-am vz
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
- Copyright 2026 4Tuning