![]() |
Re: Cum sa agati o fata ?
Quote:
|
Īn ziua de azi, mai ales ca baiat tīnar, cu cīt esti mai la moda, haine de marca, cu atīt ai mai mare succes si nu pantaloni de stofa papuci de lac si alta "taranisme" din astea :D
Fetele / Femeile fiind obsedate de moda trag la chiestii de marca, apreciaza gusturile si īn afara de asta īi dai si iluzia de baiat de bani gata ;) Cum se spune asa frumos......"interesu, poarta fesu" ;) |
Quote:
Si mai punem inca un pariu, daca ii duci (ma rog sa fie si momentul potrivit) unul cand te duci la intalnire cu ea o sa se topeasca maxim. MAXIM am spus ! :)) |
Ce-i drept barbatii la costum arata foarte bine (mie mi se par atragatori), e sexi imaginea aia, INSA mi se pare deplasat sa vii la o intalnire imbracat la costum. Daca nu vrei sa te-mbraci sport poti sa-ti pui o camasa la niste jeansi si ai terminat povestea.
Cat despre tipa careia i se pare gay sa primeasca trandafiri(sau orice alte flori)... fata probabil are niste frustrari, sau nu stie sa aprecieze anumite gesturi. Oricarei femei ii plac semnele de atentie, de orice fel ar fi ele, si cu orice ocazie(dar mai ales fara ocazie). |
MAAAAXIMA discutia fratilor! Tipei aleia, mony sa'i duceti la 1 intalnire o p**a de cal de tot i se pare asa gay un trandafir. Probabil aia iar prinde mai bine...2 la mana, costumul la intalnire cu o fata mi se pare si mie umpic deplasat, dar daca n'ai ceva Adibbas pe tine, Naike in picioare si mirosi a Versaci in ziua de azi nu mai faci nimic.
P.S. Singura faza care mia placut a fost aia cu claxonu' ;) sigur cu aia o cuceresti :)) |
Quote:
in legatura cu tinuta iara,cel mai important este ,ca fiecare sa fie constient de propria personalitate.cam asta este cheia succesului. sunt barbati,care numai la camasa umbla toata viata.ei asa se simt in largul lor si asa e bine sa se prezinte si la intilnire.cind iti alegi partenera,straduieste-te ca ea sa te cunoasca fix asa cum esti de fapt.o tinuta,care te deranjeaza, o induce in eroare si pe ea.presupune,ca esti o alta persoana de fapt...dupa o vreme isi da seama ,ca nu e asa cum si-a imaginat...frustrare,suparare din ambele parti...deci nu e bine. eu una,un barbat la costum respect si...ocolesc.pe mine ma respinge tot ce reprezinta barbatul imbracat la costum.evident,este posibil sa gresesc cind trag concluzii...dar toti o facem instinctual. rationalizati ce mesaje trimiteti,cu imbracamintea,comportamentul, vehementa...cu absolut tot.absolut toti ne ghidam dupa aceste semne,femei si barbati la fel. |
Ori m-am tampit eu,ori vorbim aici despre lucruri diferite:agatat si o prima intalnire.eu le vad ca pe doua lucruri legate una de cealalta...intai o agati,apoi ai o "prima intalnire" daca agatatul a functionat.asa ca sa agati o tipa cu un trandafir presupune sa ai in permanenta la tine floarea,poate,poate pica ceva.si atunci cred ca ai ceva probleme.plus ca,sincer trandafirul mi se pare aiurea la o prima intalnire,poti da de o alergica la polen,intalnirea transformandu-se intr-un drum la spital.Nu stiu,poate sunt eu prea animalic si nu vad lucrurile atat de pur ca voi...
PS Mona nu are nici o problema,a spus doar ce crede ea.Va rog sa va abtineti de la comentarii rautacioase |
cred ca exagerezi cu polenul si spitalul...deviem de la subiect, stiu dar cred ca exagerezi si scuze dak am fost rautacios... Ideea ar fi fata vede trandafiru, fata zice ca e alergica, lasi trandafirul deoparte si nu mai ajungi la spital :)...
Legat de agatat...vs prima intalnire...eu observ ca aici mai mult se bate apa'n piua pe cucerirea unei femei...adik...nu prea am vazut chestii legate strict de agatat...k asa poti agata o fata tinand usa deschisa de la RATB pana se urca si ea.. (ea fugind spre ratb) :)) ...poti agata o fata cand e control si ii intinzi un bilet...si multe alte nebunii...cu ratb miau venit in cap k am trecut azi prin situatie :)) |
Quote:
|
Quote:
|
Haideti sa discutam o situatie ipotetica...Esti vara,la mare,pe plaja,vezi o tipa...vrei sa o agati si nu ai trandafirul la tine.CE FACI???O lasi in pace,fugi la prima florarie sau improvizezi si ii faci un buchet frumos de ...alge?
|
Quote:
...din nou, exageram |
Te duci si iei o crema impotriva razelor solare-- poate nu are, sau daca are te faci ca ploua si ii spui " te-a cam atins soarele sa nu faci altele, cred ca ceea ce folosesti tu nu-ti face bine, incearca asta "
Sau iei 2 cutii de suc reci si ii dai si ei una: te asezi cu tupeu langa ea. :D edit: Unele fete apreciaza o floare, altele nu. Nici eu nu-s genul care sa dau flori, dar consider ca atunci cand e momentul potrivit o floare poate faca minuni. De exemplu la a mea, i-am dat floare abia cand am facut 1 an. S-a bucurat f mult. Mai rarut ca-i mai dragut. :hahano: |
Hai frate,las-o balta cu trandafirii tai,cand te vede o fata cu trandafirul la prima intalnire deja te ia de papagal. Da na,nu ma contrazic cu tine,ca tu esti gagicar :) :*
|
Quote:
P.S. Si trandafiri trandafiri...dar daca fata nu tine la romantisme d'astea...ai dat banii degeaba :))...deci is multe chestii...eu chiar glumeam...nu se bate nuca'n perete ca vrem noi. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:26. |
- Copyright 2026 4Tuning