![]() |
Re: discutii Satu Mare
si totusi...cine-o murit?:)))
|
Salutare.. am si eu o intrebare,... daca stie careva cum e cu masinile japoneze aduse in tara din germania sau din alta tara, se plateste ceva taxa la vama? sau numai taxa de poluare??
|
daca au fost in prealabil inmatriculate in europa nu se plateste decat taxa de poluare.numai ca o sa ai mari surpize la determinarea normei ,o sa gasesti masini peste anu 1995 non euro :)) ce sa faci asta ete
|
1 Attachment(s)
hai sa va arat ce masina am primit vineri la dezmembrat...am povestit un pic cu tipu a cui ii mio zis ca de aia o da ,consumui mare ,mere ca dreacu ,scutura ,il dor salele de la ea.o zis ca mai bine isi ia un passat 1.9 tdi cu i rosu ,cosum mic ,confort ca pt batrani.
am vandut deja o janta de pe ea :))) |
Iau io cealalta janta, da' numa' daca-i pan-an tri milioane! :)
|
bogdan ,cu 100 de euro tio dau cu tot cu cauciuc.pentru alte piese si detalii nu ezitati sa ma sunati sau sa-mi da-ti pm :))))
|
[QUOTE][numai ca o sa ai mari surpize la determinarea normei ,o sa gasesti masini peste anu 1995 non euro ) ce sa faci asta ete
/QUOTE] asta am mai auzit la mai multi deja.. ca si-au adus masini cu euro 2 si cand au dat sa o imatriculeze le-au pus non-euro aici la noi, nu tare inteleg de ce dar... asta e ! :( |
Stie cineva vreo persoana sau firma care reconditioneaza soft-topuri pentru cabriolete?
|
Csoma István: 0745-649097, tapiter supermeserias, el a lucrat pe multe oldtimere-e, pe Opel GT 1969 a lui Aron (OpelWest) si multe alte masini restaurate.
|
In plus că, tipu` a mai pus 4 plăcuţe de frână de curse, Ferodo Racing care la frânările de 5km/h scot un sunet de vaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii de capul meu, şi toată lumea crede că merge "fier pe fier", deşi sunt noi. Jenant. :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: "Masina mea"
bun venit printre ursi nikule:)