![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
nu te da batuta eu nici acuma nu ma dau batut tot timpul sunt optimist, tot timpul desi deprimarea incearca sa puna mana pe mine eu tot incerc sa imi revin si ma gandesc la altceva, incearca sa fi tare
|
voi sunteti mai cu experienta ati trecut de mai multe ori, eu doar de data asta am luat-o in serios si mi-am pierdut 3 ani :-)) a meritat din cateva pct de vedere... da nah totu are un sfarsit, viata nu e roz
|
incerca sa te gandesti asa in astia 3 ani ai invatat ceva, nu ai pierdut timpul stai linistita, nici eu nu am pierdut nimic, am mai invatat ceva astazi:P dar tot sunt fericit asa cum sunt, tot sunt fericit toate trec dale dr**u
|
in fiecare zi daca stai bine si te gandesti inveti ceva nou si sti sa te aperi mai tarziu, ca dupa ce dai o data cu capu de pragu de sus , a2a oara nu cred... sau da?:-))
|
aia ii parerea ta, te lovesti pana cand esti in stare apoi sa zici da stai ca m-am lovit de prea multe ori haide sa nu mai fac asa :) pana atunci ai sa te tot lovesti :P dar oricat de mult doare trebuie sa ai demnitate sa stii cand sa pui piciorul in prag
|
Quote:
|
da! ce ai aflat?? :-)))
|
mai conteaza, chestia este asa eu nu mai ma agit am invatat sa nu mai ma intereseze, si sa imi vad in continuare de prezentul meu sa il fac tot timpul sa fie mai frumos:P si dragut
P.S. asa va recomand la toti sa nu va mai intereseze si sa fiti fericiti:P |
Quote:
Numai bine! |
Quote:
O zi buna va doresc! |
Quote:
Si asa e...acum gandeste cu inima....dar din cand in cand trebuie sa le mai treci si prin creier....asta am invatat si eu....nu te lasa dus de val....incearca sa mai controlezi din cand in cand valul ala...sa nu cumva sa te lovesti de "stanci".... Numai bine! Aveti grija de voi! |
Nici eu nu puteam sa spun mai bine prietene, tot timpul treci peste orice numai trebuie sa incerci sa fi tare si SA NU RENUNTI, UN PROVERB DRAGUT PT TOTI,
Niciodata sa nu spui "asta e" ... e ca si cum ai renunta la tot ce ai muncit ... Adevaratii invingatori strang din dinti si vad ziua de maine ca pe o noua posibilitate de afirmare ... TU ESTI UN INVINGATOR? Totul depinde de tine si de felul in care te antrenezi sa infrunti viata si problemele:P SANATATE P.S. love sucks nu ii adevarat, trebuie sa te bucuri de cat tine si apoi sa iti vezi de viata NUMAI BINE |
Quote:
Eu zic sa iti iei doza de realism ,sa gandesti un pic mai obiectiv vezi dak merita sau nu pesoana respectiva si sa iei o hotarare oricare ar fi ea. Nu are rost sa pierzi timpul intr-o relatie care vezi ca nu mai merge doar de dragul anilor ce au trecut.... Oricate sfaturi ai primii totul depinde de tine pana la urma. |
o sa incerc sa fiu mai tare , sa nu-mi pese si sa nu ma mai gandesc, o sa fie cam greu dar o sa merite, m-a ajutat mult ce ati spus voi, si m-am ambitionat ce dracu :-))
|
Daca iar vedeam un post depresiv, te invitam la liberty parade sa-ti treaca. :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:41. |
- Copyright 2026 4Tuning