Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Īntālnirile comunităţii 4TuningRO Craiova, duminica, la ora 17:00 @ aeroport (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/128931-intalnirile-comunitatii-4tuningro-craiova-duminica-ora-17-00-aeroport.html)

dRR-XWX 07-03-10 23:29

Re: Īntālnirile comunităţii 4TuningRO Craiova, duminica, la ora 17:00 @ aeroport

:shock:

Cataaa_ 07-03-10 23:33

Re: Īntālnirile comunităţii 4TuningRO Craiova, duminica, la ora 17:00 @ aeroport

rupe`i fashul !!!!

Laure2fast 08-03-10 07:49

Quote:

Originally Posted by Greedy91 (Post 3158596)
frumoasa zi , chiar imi placu .
ca niste scurte idei principale pt cei care nu au fost :

- am ras de tomitza de ne-am spart
- baietii din tg-jiu , frumoasa pisi , dar na ... nu avura noroc cu flavius si tnk :)))
- Laure , foarte frumos din partea ta . asa trebuie sa traga un oltcit . sovaje sa iti fie rusine :))
- cred ca desfundai injectoarele ca isi cam revenii masina (daca taicameu merge cu ea numai in 1.500 ture cum doamne iarta-ma sa planga masina)
- cata si cu stefi sa va ard in dos . stiti voi de ce :)))

si .... cam atat ... :-?

asta e doar inceputu...urmeaza sa va arat cum trebuie sa traga cu adevarat coverca :))
asteptam pozele :)

t1grul 08-03-10 07:57

Ar fi frumos sa se ataseze si niste poze daca s-au facut!

stefiPJJ 08-03-10 09:22

Quote:

Originally Posted by Greedy91 (Post 3158622)
ok ok , hai ca zic si motivu ca poate unii nu te cunosc si chiar cred in aberatiile tale .

deci : sa va *** ca stati unu la mama draq a craiovei si altu in partea ailalta la tata draq a craiovei .

Dar tu pentru ca esti un baiat bun ai facut marele gest de a ne duce acasa . Raman dator :drunk:.
PS: " Io nu sunt gay ! Io sunt idol la toate femeilee! Toate femeile care vrea sex non-stop la secunda cu Fernandoo :shakefist :shakefist "

myky99 08-03-10 09:45

fucking retard...

Greedy91 08-03-10 11:24

promit ca o sa urc deseara niste poze . promit !

ME.Beast 08-03-10 11:27

Quote:

Originally Posted by stefiPJJ (Post 3159295)
Dar tu pentru ca esti un baiat bun ai facut marele gest de a ne duce acasa . Raman dator :drunk:.
PS: " Io nu sunt gay ! Io sunt idol la toate femeilee! Toate femeile care vrea sex non-stop la secunda cu Fernandoo :shakefist :shakefist "

Toata lumea e fan Stefi PJJ. Numai Stefi PJJ e FanCourier!

Al3xInn0 08-03-10 11:57

Quote:

Originally Posted by ME.Beast (Post 3159667)

:???::confused2

stefiPJJ 08-03-10 12:26

Quote:

Originally Posted by ME.Beast (Post 3159667)

Asta tace , tace...dar si cand le da te lasa fara cuvinte :baby:...
PS: Schimba semnatura ca tu nu conduci ... doar ai un Oltcit in fata blocului :poke:

ME.Beast 08-03-10 13:53

Quote:

Originally Posted by stefiPJJ (Post 3159839)
Asta tace , tace...dar si cand le da te lasa fara cuvinte :baby:...
PS: Schimba semnatura ca tu nu conduci ... doar ai un Oltcit in fata blocului :poke:

mai bine decat sa fie a tatalui, sau chiar deloc :p

daca ma intelegi, mie nu o sa-mi zica tata nimic gen :" de ce miroase a cauciuc incins? ai fost iar pe aeroport? iar ti-ai facut de cap cu masina? o saptamana nu o mai vezi!"

stefiPJJ 08-03-10 14:21

Quote:

Originally Posted by ME.Beast (Post 3160134)
mai bine decat sa fie a tatalui, sau chiar deloc :p

daca ma intelegi, mie nu o sa-mi zica tata nimic gen :" de ce miroase a cauciuc incins? ai fost iar pe aeroport? iar ti-ai facut de cap cu masina? o saptamana nu o mai vezi!"

Nici mie nu-mi zice asta. Masina e a mea.
PS: Si chiar daca mi-ar zice...cat valoareaza masina ta si cat valoareaza a mea ? :lol:

dRR-XWX 08-03-10 14:22

ba ce va mai place sa va certati pe masiniile altora... si pe banii altora... n-am vazut asa ceva...

warlock9 08-03-10 14:23

Stefi ia nu te mai lua de astia sub 18 ani. Nici eu nu am 18 ani, DAR am masina mea personala, NU o conduc, dar totusi vin cu ea pe aeroport si ma dau. Tu ieri ce ai facut ? ca nu prea te-am vazut la start. Vad ca dai cu ciocu dar nu prea te arati, si sa nu zici ca nu te dai pe aeroport ca o distrugi ..

stefiPJJ 08-03-10 14:28

Quote:

Originally Posted by warlock9 (Post 3160212)
Stefi ia nu te mai lua de astia sub 18 ani. Nici eu nu am 18 ani, DAR am masina mea personala, NU o conduc, dar totusi vin cu ea pe aeroport si ma dau. Tu ieri ce ai facut ? ca nu prea te-am vazut la start. Vad ca dai cu ciocu dar nu prea te arati, si sa nu zici ca nu te dai pe aeroport ca o distrugi ..

Eu ? :shock:
Ieri nu am venit cu ea pentru ca ma luat varu-meo si a zis k sa nu mai iau eu masina, isi pusese omu` jante late si vroia sa se laude :lol: . Daca nici masina mea nu a vazut aeroport, Metro, Sere, Electro... :lol:. In caz ca nu-mi cunosti masina suna-l pe Sharpe si intreaba daca eu ma dau sau nu.

All times are GMT +2. The time now is 09:58.

- Copyright 2026 4Tuning